Autentificare

Modificarile aduse OG 42/2004 au fost publicate in Monitorul Oficial

Recomandat Modificarile aduse OG 42/2004 au fost publicate in Monitorul Oficial

In Monitorul Oficial nr 656/24.VII.2020 a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 117 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor si pentru abrogarea art. IV alin. (2) si art. V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea si completarea art. 15 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, precum si pentru modificarea unor acte normative. 

Dr. Viorel Andronie, presedintele CMVro a publicat astazi pe o retea de socializare: „Astazi a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 656 OUG 117/2020 pentru modificarea si completarea OG 42/2004 cu privire la modul detaliat de aplicare a Legii 236/2019! Multi nu au fost de acord, multi nu si-au dorit, multi s-au opus, dar majoritatea vor beneficia de aceste noi prevederi legislative. Personal consider ca s-a realizat un pas mare chiar daca forma adoptata nu satisface pe deplin doleantele, va fi un nou inceput, daca vom gestiona corect ce am castigat! Saptamana viitoare intr-o seara in cadrul unei intalniri a Consiliului National al CMVRO am sa fac multe precizari, inclusiv istoria Legii 236/2009, pentru o informare corecta!"

Textul integral al OUG 117/2020 il puteti citi mai jos. 

 

 

Ultima modificareVineri, 24 Iulie 2020 21:12
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul