Autentificare

O colega medic veterinar are nevoie de ajutorul nostru

Un medic veterinar are nevoie de ajutorul nostru. Daniela Oprea, medic veterinar din Bucuresti, diagnosticata cu carcinom ovarian se lupta pentru viata ei si are nevoie de ajutorul nostru, al colegilor pentru a acoperi costul interventiei chirugicale si al spitalizarii. 

 Apelul de ajutor al Danielei Oprea a fost publicat pe pagina sa de Facebook si a fost distribuit pe mai multe grupuri apartinand medicilor veterinari din Romania si iubitorilor de animale de companie. mai jos il puteti citi in integralitate. 

 „Sunt Oprea Daniela, am 38 de ani, sunt medic veterinar de profesie si mama a doi copii de 12 ani (fata) si 4 ani si jumatate ( baiat). Anul trecut, in august am fost operata de chist ovarian drept. Dupa operatie, la examenul histopatologic mi s-a pus diagnosticul de carcinom ovarian. Am facut 4 sedinte de citostatice. La primul CT de control in februarie totul era ok- fara metastaze. La al doilea CT de control in iunie am avut surprize metastaze in mai multe locuri in abdomen. Am inceput de urgenta chimioterapia, inca 4 sedinte cu 3 citostatice. Dupa a patra sedinta am facut un PET CT de control in Turcia. Se pare ca tumorile au avansat si chiar s-au inmultit in ciuda tratamentului. In urma consultarii a mai multor specialisti, toti mi-au spus ca o operatie ar fi sansa mea sa-mi prelungesc viata. Operatia trebuie sa o fac in Turcia, iar primul cost a fost de 23.500 euro pentru interventia chirurgicala si 4 nopti de spitalizare, suplimentar vor fi zilele de terapie intensiva jumatate de suma sa o strangem. Eu ca si medic veterinar am o meserie frumoasa si nobila dar care din pacate nu te ajuta sa strangi averi atat timp cat o faci din pasiune si dragoste pentru animale. Va rog cu disperare din suflet sa ma ajutati daca puteti! ".

Datele in care puteti face donatii sunt: 
Cont : RO65BTRL04301201B86054XX (Ron)
RO40BTRL04304201B86054XX (Euro)
BIC : BTRLRO22
Beneficiar : Oprea Constantin
 
Profilul doamnei doctor il puteti gasi aici.
 
 
 
Ultima modificareLuni, 19 Octombrie 2020 20:02
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Descoperirea unei gene la pisica poate ajuta la prevenirea pierderii dintilor la acestea

  “Daca oprim activitatea genei MMP(, am putea preveni aparitia afectiunii” - Seungmee Lee de la Universitatea din Ediburgh Royal School of Veterinary Studies. Cercetarile efectuate de Universitatea Edinburgh Royal School of Veterinary Studies legate de resorbtia dintilor la pisici au aratat ca blocarea actiunii unei anumite gene previne procesele celulare care duc la boli. Constatarile ar putea ajuta dezvoltarea de terapii pentru resorbtia dintilor, pentru care nu exista alte tratament decat extragerea dintilor afectati. 

 • Preturile strategice - rol, importanta, motivatii

  “Nu putem rezolva problemele noastre folosind acelasi tip de gandire pe care l-am folosit atunci cand le-am creat.”——AlbertEinstein.

  In cadrul cursului pregatit de echipa Veterinarul denumit "Managementul veterinar - politicile de pret", pe baza observatiilor si studiilor noastre din piata veterinara din Romania am creionat unele ipoteze pe care dorim sa le verificam cu ajutorul dvs. De acea va rugam sa ne sprijiniti prin a raspunde la un set scurt de intrebari cu referire la modul in care stabiliti preturile serviciilor veterinare in cadrul cabinetului dvs. La final, puteti sa evaluati si singuri cum au raspuns colegii dvs. Daca doriti sa vedeti analizele si recomandarile noastre cu privire la subiectul in cauza, veti putea accesa cursul pe platforma de cursuri online: www.cursuri.veterinarul.ro

 • Proteste ale medicilor veterinari in toata tara

  Medici veterinari de libera practica din toata tara au suspendat incepand de ieri activitatea si au pichetat sediile Directiilor Sanitare Veterinare Judetene. Acestia sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt respectate prevederile legale conform carora medicii veterinari cu contracte de concesiune si contracte de acord cadru ar fi trebuit sa primeasca 10.000 lei lunar pentru o serie de activitati specifice profesiei incepand cu luna august a acestui an. Desi au intrat in vigoare normele de aplicare ale legii, aceasta nu este repectata iar plata facturilor depuse de medicii veterinari nu a fost efectuata. Mai mult, plata deconturilor aferente actiunilor contractate cu DSVSA-urile judetene este in intarziere in unele judete, fara a mai pune la socoteala faptul ca tarifele pentru acestea nu au mai fost majorate din 2013. 

 • Lege asteptata de medicii veterinari: modificarile aduse Legii 160/1998 pe masa presedintelui Romaniei

  Legea de modificarea Legii 160/1998 privind exercitarea profesiei de medic veterinar se afla pe masa presedintelui Romaniei pentru promulgare. Potrivit legii, promulgarea legii se face in termen de cel mult 20 de zile de la primire, deci pana la finalul lunii octombrie ar trebui sa fie trimisa promulgata si apoi trimisa spre publicare in Monitorul Oficial. Modificarile aduse legii sunt de natura s transpuna in legislatia romaneasca preveri ale legislatiei europene in materie si corecteaza unele masuri in vigoare, cu impact negativ asupra sanatatii publice. Prin modificarile ei, legea readuce in primul plan al protejarii sanatatii publice pe medicul veterinar, fiind cel mai in masura sa ofere si sa administreze tratamente si retete de medicamente de uz veterinar in urma consultatiilor de specialitate avute in cabinet sau pe teren. Circulatia medicamentului veterinar isi reia astfel fagasul normal, cel care asigura o buna trasabilitate si scade riscul populatiei de a consuma alimente cu reziduuri de antibiotice si antiparazitare. 

 • Stomatologia Veterinara a mai bifat un eveniment de succes la Cluj-Napoca!

  Maratonul workshop-urilor de stomatologie veterinara organizate de Asociatia Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry (RSVD) a avut loc pe parcursul a doua zile, pe 10 si 11 octombrie 2020, in orasul Cluj-Napoca
  Au participat medici veterinari si studenti dornici sa afle totul despre sanatatea dentara a animalelor de companie.