Autentificare

Produsul Ketofen injectabil se gaseste acum in flacoane ecologice

Ceva Animal Health a adaugat Ketofen la gama sa de injectabile pentru animale disponibile acum in flacoanele sale ecologice. Toate cele trei dimensiuni Ketofen 50ml. 100 ml si 250 de ml sunt acum disponibile in flacoanele Ceva Layered Anti Shatter (CLAS), disponibile la distribuitorii de produse Ceva. 

1. Design-ul flacoanelor

Flacoanele CLAS sunt proiectate pentru a fi usor de utilizat, practice si ecologice si sunt preferate de 99% dintre fermieri, arata studiile companiei. 

Se spune ca au un impact cu 33% mai mic asupra mediului decat sticla si sunt robuste si rezistente la socuri. 

Peter Keyte, maganerul diviziei Rumegatoare la Ceva a declarat: „Flacoanele CLAS sunt extrem de populare, atat in randul medicilor veterinari cat si al fermierilor datorita caracterului practic, usurintei de utilizare si acreditarii de mediu. Prin urmare, suntem incantati ca si produsul Ketofen s-a alaturat gamei extinse de produse injectable pentru animale disponible in varianta CLAS”. 

 
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • Precizari CMVRo privind utilizarea si vanzarea ivermectinei de uz veterinar
  Medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania a venit astazi cu mai multe precizari in legatura cu vanzarea ivermectinei in cabinetele veterinare si drepturile si obligatiile medicilor veterinare legate de comercializarea acestui medicament de uz veterinar.
 • EMA: Clasificarea antibioticelor folosite la animale pentru o utilizare prudenta si responsabila

  Utilizarea prudenta si responsabila a antibioticelor la animale si la oameni poate reduce riscul ca bacteriile sa devina rezistente. Acest lucru este deosebit de important in cazul antibioticelor folosite deopotriva pentru tratarea oamenilor si a animalelor, precum si in cazul antibioticelor din ultima linie de tratament pentru infectii critice la oameni.

 • Mesaj din partea Federatiei Veterinarilor din Europa (FVE) privind medicamentele veterinare
  Medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele CMVRo a publicat un mesaj din partea Federatiei Veterinarilor din Europa (FVE).
 • Un nou studiu pe cai arata ca deparazitarea traditionala in mod frecvent nu este necesara

  Rezultatele unui nou studiu efectuat de medicul veterinar parazitolog Dr. Martin Nielsen au furnizat mai multe dovezi care sa demonstreze ca reducerea intensitatii programelor de deparazitare nu prezinta riscuri negative pentru sanatatea cailor. Lucrarea confirma faptul ca abordarea traditionala a deparazitarii frecvente de rutina, la intervale pre-determinate- fara utilizarea unor teste de diagnostic nu este necesara. Pentru a ajuta la partajarea rezultatelor acestui studiu importanta, Dr. Nielsen a filmat doua videoclipuri explicative, unul pentru medicii veterinari si unul pentru proprietarii de cai. Filmele sunt partajate de catre BEVA pentru ca informatia sa ajunga la cat mai multi proprietari de animale prin intermediul medicilor veterinari. 

 • Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 117/2020 a fost semnat

  Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a semnat marti, 15 decembrie decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 117/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor si pentru abrogarea art. IV alin. (2) si art. V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea si completarea art. 15 din Ordonanta Guvernului nr.42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, precum si pentru modificarea unor acte normative (PL-x 505/08.09.2020).