Autentificare

Spitalul veterinar Center of Hope cauta colegi

Center of Hope Spital Veterinar fondat in 2016 se se extinde in toate regiunile tarii. Cautam medici veterinari cu si fara experienta precum si asistenti sau ingrijitori. Se ofera cazare si transport si propunem cel mai bun program de lucru de 4 zile pe saptamana. Sustinerea spitalului in privinta specializarii si pregatirii continue este o caracteristica a noastra. Oferim si burse de studiu pentru cei care doresc sa faca o cariera in mediul veterinar dar nu dispun de mijloacele materiale necesare. 

Cv sau simplu mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  

Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

 • CMVRo avertizeaza: sanatatea si siguranta publica sunt in pericol! Medicina veterinara rurala este in faliment

  Reprezentantii CMVRo au trimis o scrisoare premierului Florin Citu, prin care ii atrageau atentia premierului asupra situatiei grave in care se afla medicina veterinara din mediul rural si a consecintelor pe care aceasta le are asupra sanatatii animalelor de renta si a sanatatii si sigurantei publice. 

 • Medicii veterinari asociati eliminati din unitatile medicale veterinare de asistenta?

  "Consiliul Concurentei intentioneaza ca in urma unui studiu privind piata serviciilor medical-veterinare, sa propuna eliminarea din Legea 160/1998 a conditiei ca o unitate medical-veterinara de asistenta sa aiba obligatoriu un medic veterinar asociat!", a aratat medicul veterinar Viorel Andronie pe un grup de socializare. 

 • Webinar: Chirurgia si histopatologia - un duet ideal in oftalmologia veterinara

  Vineri, 14 mai are loc lansarea cartii Atlas de Oftalmologie Veterinara - editia a II-a al doamnei conf. universitar dr. Iuliana Ionascu. Evenimentul are loc in cadrul webinarului: Chirurgia si histopatologia - un duet ideal in oftalmologia veterinara, sustinut de catre doamna Ionascu si doamna conf. univ. dr. Georgeta Dinescu. 

 • Pozitia World Veterinary Association in ceea ce priveste Urgenta Schimbarilor Climatice

  Asociatia Mondiala a Medicilor Veterinari a salutat Ziua Pamantului 2021 cu un mesaj care doreste sa atraga atentia asupra efectelor schimbarilor climatice asupra sanatatii oamenilor, animalelor si ecosistemului deopotriva. Organizatia a subliniat in luarea sa de pozitie cateva argumente ferme in ceea ce priveste rolul medicului veterinar in pastrarea sanatatii si bunastarii animalelor si in ceea ce priveste securitatea alimentara si a necesitatii unor actiuni comune in sistemul One Health - care sa duca la minimalizarea efectelor cresterii animalelor si a agriculturii asupra mediului. Redam mai jos mesajul integral al organizatiei. 

 • Workshop de stomatologie de succes la Timisoara

  "Stomatologia Veterinara a mai bifat un eveniment de succes la Timisoara! Maratonul Workshopurilor de Stomatologie Veterinara, organizate de Asociatia Romanian Society of Orofacial Surgery and Veterinary Dentistry (RSVD) al fost tinut pe parcursul a doua zile 9 -10 Aprilie 2021 in orasul Timisoara.