Autentificare
Echipa Veterinarul.Ro

Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert;  - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicații acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revistei Veterinarul Stiinta si Practica - online si tipărită
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FEMĂ - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv pentru medicii veterinari

 

Website URL: http://www.facebook.com/revistaveterinarul

Medicina veterinara, afacere esentiala - Solicitarea CMVRo catre ANSVSA

Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a transmis astazi o adresa catre ANSVSA prin care solicita ca serviciile veterinare sa fie considerate afaceri esentiale. In solicitarea trimisa, reprezentantii CMVRo atrag atentia Autoritatii Sanitare Veterinare asupra rolului esential pe care medicii veterinari il au in apararea sanatatii publice, prin activitatile pe care le au in domeniul sigurantei alimentare, prevenirea bolilor si gestionarea situatiilor de urgenta atat la animalele de companie, cat si la cele de ferma. Cititi mai jos intreaga solicitare, asa cum a fost ea transmisa astazi. 

Cum iei certificatul de situatie de urgenta (CSU) galben sau albastru: Procedura publicata in Monitorul Oficial

 

Vor fi doua tipuri de certificate de situatie de urgenta (CSU), unul galben si unul albastru, iar cabinetele veterinare si celelalte entitati juridice ale medicilor veterinari vor putea obtine unul dintre ele printr-o procedura online, pe site-ul legii prevenirii. Procedura este prevazuta in Ordinul ministrului Economiei nr. 791/2020, publicat pe 25 martie in Monitorul Oficial.

Certificatele CSU - necesare unor firme afectate de situatia coronavirus COVID-19 pentru somajul tehnic platit de stat si amanari la plata chiriilor si utilitatilor - vor putea fi obtinute printr-o procedura online, pe site-ul prevenire.gov.ro.

Modificarea Codului fiscal in vederea aprobarii unor facilitati fiscale in perioada aceasta

A fost elaborat un proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal in vederea aprobarii unor facilitati fiscale pentru anumite activitati. Din pacate Codul CAEN 7500-aferent profesiei de medic veterinar nu se regaseste in acest proiect. CMVRo a elaborat un amendament pe care il regasiti aici, pentru a fi depus la aceasta lege. De asemenea, CMVRo, a solicitat Uniunii Profesiilor Liberale includerea in acest proiect a activitatii de medic veterinar. 

Abonează-te la acest feed RSS