updated 11:51 AM UTC, Sep 28, 2023 Europe/Bucharest

Leadership de top pentru loializarea angajatilor cheie

Leaderii sunt profesionisti care ne ajuta in coordonarea eficienta a echipelor de lucru. Leaderii nu impun, ci sugereaza si reusesc sa imprime directii de lucru prin puterea exemplului personal, prin puterea de motivatie, prin entuziasmul pe care il genereaza cu fiecare ocazie. Leaderii inspira si perfectioneaza, critica constructiv si sprijina originalitatea, creativitatea si puterea de inovatie la nivelul angajatilor cheie.

Foarte mult, in prezent, se discuta despre necesitatea loializarii, fidelizarii clientilor cu care lucram. Acestia sunt posibili referenti si ne pot aduce pe masa de discutii cifre de afaceri cu care cochetam din plin.

In fapt, loializarea clientilor se poate dobandi doar atunci cand reusim sa ne loializam angajatii. Acestia sunt elementele cheie intr-o companie si elementele fara de care nu putem discuta despre afaceri profitabile. Realitatea este ca ei decid cand vor deveni afacerile profitabile si cand nu mai merita sa ramana in mediul business activ.

Leadership-ul nu a fost niciodata inventat. El a fost intotdeauna prezent in mediul business intr-o masura mai mica sau mai mare si abia tarziu i-am dat un nume si i-am atribuit anumite beneficii si o valoare adaugata specifica. Leadership-ul nu trebuie privit ca o latura anexa, ca un aspect aditional al afacerilor noastre profitabile, ci ca o componenta interna a motorului central, motor care pune in functiune o intreaga afacere, o intreaga suma de activitati si persoane.

Prin leadership se realizeaza si procesul de fidelizare a angajatilor cheie. Ii motivam, ii inspiram, le oferim toate conditiile in care sa creasca si sa se dezvolte, in care sa isi perfectioneze abilitatile si competentele specifice, in care acestia isi revarsa ideile si calitatile necesare cresterii unei afaceri.

Leaderii ofera directii favorabile, solutii prin intermediul carora se creste atasamentul angajatilor fata de companii, fata de conducere, fata de anumite seturi clare de idealuri, misiuni, obiective, principii si valori. Leaderii impun in mod strategic o viziune pentru angajatii cheie, cei care vor lasa o amprenta favorabila asupra afacerilor pe care le reprezinta.
Autor: Maria Nicutar
Sursa: www.ideideafaceri.manager.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul