updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

Modificarea legii 160/1998

Proiect de LEGE pentru modificarea articolului 36 din Legea nr. 160/1998 pentru organizarea si exercitarea profesiunii de medic veterinar

Proiectul vizeaza modificarea Articolul 36 din Legea nr. 160/1998 pentru organizarea si exercitarea profesiunii de medic veterinar, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 433 din 23 mai 2005, cu modificarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Art. 36 - Tarifele si onorariile pentru libera practica medical-veterinara se stabilesc de catre fiecare medic veterinar.

Mai jos aveti propunerea completa:
LEGE
pentru modificarea articolului 36 din Legea nr. 160/1998 pentru organizarea si exercitarea profesiunii de medic veterinar
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Art. I - Articolul 36 din Legea nr. 160/1998 pentru organizarea si exercitarea profesiunii de medic veterinar, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 433 din 23 mai 2005, cu modificarile ulterioare, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Art. 36 - Tarifele si onorariile pentru libera practica medical-veterinara se stabilesc de catre fiecare medic veterinar.

Art. II Prezenta lege asigura armonizarea prevederilor Legii nr. 160/1998, republicata, cu modificarile ulterioare, cu cele ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii si libertatea de a furniza servicii in Romania, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 366 din 1 iunie 2009, care transpune prevederile Directivei 2006/123/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 12 decembrie 2006 privind serviciile in cadrul pietei interne, publicata in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L 376 din 27 decembrie 2006.

Aceasta lege a fost adoptata de Parlamentul Romaniei, cu respectarea prevederilor art. 75 si ale art. 76 alin. (3) din Constitutia Romaniei, republicata.


PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR
ROBERTA ALMA ANASTASE

PRESEDINTELE SENATULUI
MIRCEA-DAN GEOANA

Ultima modificareVineri, 05 Aprilie 2013 19:26
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul
Mai multe din această categorie: Modificarea tarifelor de autorizare »

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.