updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Munca in echipa, bratara de aur

Angajatorii care reusesc sa isi organizeze activitatea astfel incat salariatii sa poata lucra in echipa vor avea intotdeauna de castigat. In afara de rezultatele productive, creste si atasamentul salariatilor fata de locul de munca.

In ciuda opiniei generale, munca in echipa implica o serie de reguli care ar trebui respectate inainte de demararea unui proiect. Astfel, trebuie vazut in ce masura toti cei implicati in munca respectiva au perspective similare in ceea ce priveste desfasurarea ulterioara a proiectului.

Astfel, responsabilitatea pentru buna functionare a muncii in echipa ii revine managerului de proiect care trebuie sa se asigure ca cei din echipa sa au in vedere aceeasi directie si ca sunt condusi de obiective comune.

Motivarea acestora trebuie sa fie suficient de puternica incat sa fie evitata sabotarea proiectului in mod indirect tocmai de catre lipsa de interes pe care ar putea-o manifesta cei implicati intr-o anumita etapa de dezvoltare a proiectului.

Amanarea sarcinilor sau, si mai rau, delegarea altor persoane pentru efectuarea acestora pot constitui factori nocivi asupra dezvoltarii unui proiect si asupra echilibrului de eficienta care ar trebui sa existe in cadrul fiecare echipe conduse de un manager de proiect

Sursa: www.legislatiamuncii.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul