updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Noi formulare pe website-ul veterinarul.ro

Pe website-ul www.veterinarul.ro a fost publicat primul model de fisa de consultatie pentru caini si pisici pentru medicii veterinari practicieni din Romania.

 

In curand la sectiunea Documente vor fi adaugate fise de consultatie pe specializari, chestionare pentru determinarea problemelor de comportament sau nutritie si multe alte astfel de formulare utile in activitatea zilnica a unui cabinet. Fisele se vor adresa atat practicienilor din domeniul animalelor de companie cat si celor din domeniul animalelor de renta.

Lista tuturor documentelor existente acum pe website o gasiti aici: Documentele Veterinarul

Daca doriti ca echipa Veterinarul sa publice un anumit tip de formular, de care aveti nevoie, nu ezitati sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vom raspunde tuturor solicitarilor in timpul cel mai scurt posibil.

Mult succes

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul