updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

Pasii necesari in accesare fondurilor masurii 312

Pentru a reusi in demersul obtinerii unor fonduri europene asa cum am prezentat si in celelalte articole nu este necesar a obtine proiectul si a cheltui banii. Sunt cativa pasi esentiali de urmat si sfatul nostru este sa fiti foarte atenti la acesti pasi si la modul de parcurgere a lor. Orice nerespectare a acestora si a conditiilor de finantare, in orice etapa a implementarii proiectului ati putea fi, poate aduce imediat sistarea finantarii si returnarea fondurilor in cel mai bun caz.

 

Pasii de accesare a Fondului de Garantare a Creditului Rural

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Dr. Iulian Vieru

Medic primar veterinar, Fondator Revista Veterinarul

In activitatea de medic veterinar am avut sansa sa particip în multe formele de exercitare a activitatii de medic veterinar: la circumscriptie de stat, la circumscriptie concesionata, la firma cu specific de activitate medicina veterinara, in institutii de control a activitatii medicale veterinare prin toate serviciile (polita sanitara veterinara, sanatate animala, igiena si siguranta alimentelor). Astfel am avut ocazia sa invat multe din tainele profesiei, sa inteleg in profunzime mecanismele si modul de functionare al medicinii veterinare.

Activitatea extraprofesionala, pasiunea pentru idei si inovatie m-a motivat sa invat, sa experimentez in cele peste 30 de proiecte finantate in diversele domenii in care am activat, ONG, administratie publica, medicina veterinară. Insumarea experientelor a venit o data cu infiintarea Patronatului Medicilor Veterinari Privati din Romania si al Revistei Veterinarul. In cadrul Patronatului am activat ca voluntar si am avut satisfactia la finalul colaborarii sa ma pot mandri ca am fost unul dintre cei care au pus umarul la realizarea primului patronat real din Romania al medicilor veterinari, organizatie membru al Federatiei Veterinarilor Europeni, cu proiecte de dezvoltare castigate pentru membrii sai si cu negocieri (mai aprinse) castigate cu autoritatile veterinare. Revista Veterinarul, este si astazi cel mai frumos si amplu proiect de promovare al medicinii veterinare si a medicilor veterinari romani cu care ma mandresc.

Website www.veterinarul.ro