updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Pasul 3- Promovam medicii veterinari romani

Avem curajul sa ne laudam ca suntem singura revista romaneasca de medicina veterinara care promoveaza medicii veterinari practicieni. Asta am dorit de la inceput, asta vom face in continuare, cu mult curaj si cu foarte multa placere. De aceea, lansam o noua provocare practicienilor din Romania.

In pasul al IV al programului nostru, provocarea se adreseaza tuturor practicienilor care vor sa schimbe ceva in medicina veterinara din Romania. Nu trebuie sa o schimbam peste noapte, dar fiecare putem sa contribuim direct la progresul ei, incet, cu rabdare, fiecare cu o contributie mai mare sau mai mica, dupa posibilitati. De fapt, nici nu trebuie sa o schimbam. Doar trebuie sa o imbunatatim. Ca imagine, ca perceptie in ochii nostri si apoi in viziunea clientilor nostri. O profesie echilibrata, cu principii ferme, care isi promoveaza valorile si elitele, creeaza incredere si respect in societate si in randurile clientilor. Pana la urma suntem o componenta esentiala a societatii in care existam si avem un rol esential in viata si securitatea ei. Societatea ne priveste si ne judeca chiar daca vrem sau nu. Pe de alta parte, mai este si afacerea noastra care este strans legata de aceasta imagine de ansamblu. O imagine placuta despre medicii veterinari, despre o comunitate pozitiva indreptata catre ajutor, catre sprijin, place ochiului privitorului. De aceea, fiecare trebuie sa ne aducem contributia la promovarea profesiei, a valorilor, a activitatii noastre. Este necesar sa avem actiuni sociale de implicare in treburile comunitatii, sa avem o pozitie ferma fata de nevoile societatii care ne pot implica si o opinie fata de viitorul societatii. Trebuie sa ne facem cunoscute ideile, opiniile, parerile. A astepta ca aceste aspecte sa fie create de altii nu este un lucru tocmai pozitiv. Este obligatoriu sa fim vii, activi, implicati. A scrie un articol stiintific intr-o revista, a avea o opinie publica corecta chiar daca este dezaprobatoare, a avea o opinie pur si simplu, a comenta pozitiv sau constructiv un articol realizat de un coleg, a lauda actiunile unui confrate si chiar a ne lauda cu propriile noastre reusite sunt fapte pozitive care trebuie aflate de toata comunitatea veterinara si de societate.

Un medic veterinar, practician, nu trebuie sa fie un no-name, o imagine estompata de umbra unei profesii. Este o meserie care are in centrul ei omul si profesionistul. Numele medicului veterinar, fata lui, imaginea lui trebuie sa fie cunoscuta. Trebuie sa se vorbeasca despre el, trebuie sa fie comentat, trebuie sa fie prezent. Fiecare astfel de actiune inseamna recunoastere, inseamna imagine, inseamna de fapt bani. Un medic veterinar trebuie sa fie recunoscut, sa se vorbeasca despre el sa fie in centrul societatii. Altfel, va fi doar un simplu prestator de servicii cu un pret modest.

Rolul nostru in tot acest joc este simplu si practic. Suntem doar instrumentul necesar de utilizat pentru a deveni cunoscut, pentru a-ti face imagine si a-ti promova afacerea. Poti deveni un nume in lumea medicala veterinara si pentru proprietarii de animale. Trebuie doar sa vrei. Intreaga platforma Veterinarul iti sta la dispozitie. Este creata pentru a fi utilizata exclusiv pentru medicii veterinari. Nu reprezentam nici un grup de interese si nu avem interese financiare directe in domeniul medical veterinar sau al medicamentelor si echipamentelor veterinare. Suntem singurii care promovam dezinteresat si onest medicii veterinari practicieni ajutand pe cat putem, atunci cand acestia ne cer sprijinul. Suntem independenti si de aceea suntem liberi sa fim inovativi pentru medicii veterinari.

Foloseste toate aceste instrumente pe care la ai la dispozitie pentru a te promova pentru a deveni un nume in medicina veterinara. Scrie un articol, tradu un articol interesant sau colaboreaza cu alti colegi la realizarea de studii si articole. Noi le vom posta pe website si/sau le vom publica in revista.  Comenteaza articolele de website, promoveaza-te in directorul veterinar, scrie un blog sau fa-ti o pagina web. Promoveaza pe Veterinarul.ro imaginea ta, a cabinetului tau. Realizeaza fotografii la cazurile tale, la cabinetul tau, la farmacia ta. Scrie-ne si promoveaza-ti afacerea. Ai o parere despre sistemul veterinar, despre dezvoltarea acestuia, scrie-ne. Ai vazut ceva interesant, ai participat la ceva interesant scrie-ne si noi vom publica. Nu rata nici o ocazie sa vorbesti despre acesta. Fii activ doar 20 de minute pe zi. In timp, fara sa iti dai seama toate aceste informatii realizate de tine se vor acumula si vor crea plus valoare imaginii tale. Nu poti sa schimbi lumea peste noapte dar vei contribui cu siguranta la schimbarea afacerii tale.

Reusita este victoria celor care actioneaza. Fii un invingator.

Ultima modificareMarți, 06 Martie 2012 23:00
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul