Patru unelte simple care te ajuta sa vezi ce spun oamenii despre afacerea ta pe internet

Odata cu explozia social media in ultimii ani, fluxul de informatii de pe internet s-a marit considerabil. Astfel, devine tot mai dificil sa gasesti date exacte despre ceea te intereseaza. Totusi, sunt cateva unelte care te pot ajuta sa vezi ce spun oamenii online despre tine, afacerea ta sau firmele rivale.

SocialMention. SocialMention cauta dupa cuvinte cheie prin bloguri, comentarii, stiri, videoclipuri si servicii de microblogging si genereaza statistici pentru acele cuvinte cheie.

Trackur. La fel ca SocialMention, Trackur cauta prin surse precum Twitter, Digg, Flickr, bloguri etc.

Google Alerts. Oldies, but goldies! Introduceti cuvinte cheie sau fraze si serviciul Google va va notifica de fiecare data cand gasesti aceste expresii. Puteti seta serviciul in asa fel incat sa primiti notificarile zilnic sau saptamanal.

BoardReader. Google indexeaza multe discutii de pe forumuri, insa nu pe toate. BoardReader "scaneaza" pentru tine forumuri, bloguri, imagini si microbloguri.

BONUS: TweetDeck. TweetDeck poate sorta mentiunile care apar dupa cuvinte cheie, nume de utilizatori, hashtag-uri... si alte cateva optiuni.

Cele patru servicii prezentate lucreaza bine, insa fiecare are limitarile sale. Pentru a gasi cat mai multe informatii proaspete despre compania dumneavoastra, va recomandam sa folositi cel putin doua unelte in paralel

Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul
X

Tocmai v-am redirecționat către o altă pagină!

Pagina pe care ați accesat-o (/item/998:patru-unelte-simple-care-te-ajuta-sa-vezi-ce-spun-oamenii-despre-afacerea-ta-pe-internet) nu există pe site-ul nostru, și astfel v-am redirecționat pe această pagină care este similară celei accesate de dvs. Sperăm să fi ghicit corect, vă rugăm să nu ne învinuiți, suntem doar niște calculatoare ;). Alte pagini similare: