Log in
updated 9:46 PM, Jun 16, 2020 Europe/Bucharest

Adaposturile din SUA se lupta cu valul de caini abandonati, de dupa Craciun

Voluntarii si angajatii din adaposturile de caini din SUA se simt neputinciosi si frustati, in aceasta perioada, dar nu pot face nimic pentru a linisti cainii. Cainii se ataseaza cu usurinta de noile lor familii, motiv pentru care dupa abandon se adapteaza mai greu vietii din adapost. 

Specialistii din domeniul cresterii si ingrijirii animalelor recomanda adoptarea cateilor dupa perioada de sarbatori, atunci cand artificiile si spiritul de petrecere se mai domolesc iar procesul de a adopta un animal de companie in familie este luat cu mai multa asumare. Cainii sunt fiinte vii, nu cadouri de sezon, arata si medicii veterinari. Grija pentru un catel este un angajament de parcursul intregii vieti, iar viitorea familie trebuie sa fie pregatita pentru acest angajament. Nu este corect sa oferim speranta si un acces limitat la o viata buna, unui animal de companie, doar pentru un impuls de moment. 

  • Ustensile necesare: Nespecificat
  • Activitate necesita specializare?: Nespecificat
  • Recomandarea noastra: Saloane de ingrijire
{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/pet/index.php/adaposturile-din-sua-se-lupta-cu-valul-de-caini-abandonati-de-dupa-craciun layout=standard image=https://www.veterinarul.ro/pet/media/k2/items/cache/2d9c6ec24bc1fb99260bf12d63333c7c_XL.jpg desc=Voluntarii si angajatii din adaposturile de caini din SUA se simt neputinciosi si frustati, in aceasta perioada, dar nu pot... size=small}