Log in
updated 9:46 PM, Jun 16, 2020 Europe/Bucharest

Ford a creat o cusca anti-zgomot pentru a proteja cainii in timpul artificiilor

Nu te-ai fi asteptat ca Ford sa vina cu o solutie grozava pentru a ajuta cainii, insa iata ca s-a intamplat. Ford Europa a lansat in decembrie 2018 o cusca care poate ajuta cainii care sunt sensibili la sunetele artificiilor sau tunetelor. 

Potrivit geek.com, producatorul auto a prezentat in 2018 un prototip de cusca anti-zgomot pentru caini. Folosind aceeasi tehnologie care se gasesc in masini sau in casti, cusca pentru caini poate proteja urechile sensibile ale cainilor in timpul furtunilor cu tunete sau de zgomotele artificiilor si pocnitorilor. 

Cusca este un prototip insa compania a declarat ca doreste sa gaseasca o cale prin care sa schimbe modul in care animalele de companie traiesc, mia ales atunci cand sunt zgomote puternice. Compania a apelat la Graeme Hall, supranumit “The Dogfather”, un cunoscut trainer care a ajutat peste 5000 de caini cu probleme de comportament, sa explice nevoia unei astfel de tehnologii. 

cusca ford pocnitori

„Multe animale se sperie de zgomotele artificiilor - si in comparatie cu oamenii, cainii pot auzi zgomote la o distanta de patru ori mai mare si cu o gama mult mai larga de frecvente. Pregatirea din timp pentru perioada in care se dau artificii este cheia - si o parte din aceasta pregatire este gasirea unui loc in care animalul sa se simta in siguranta si sa fie fericit”, a aratat acesta. 

Media

Last modified onSunday, 29 December 2019 12:00
  • Ustensile necesare: Nespecificat
  • Activitate necesita specializare?: Nespecificat
  • Recomandarea noastra: Saloane de ingrijire
{SCPinterestShare href=https://www.veterinarul.ro/pet/index.php/ford-a-creat-o-cusca-anti-zgomot-pentru-a-proteja-cainii-in-timpul-artificiilor layout=standard image=https://www.veterinarul.ro/pet/images/photos/website/ingrijire/cusca_ford_pocnitori.jpg desc=Nu te-ai fi asteptat ca Ford sa vina cu o solutie grozava pentru a ajuta cainii, insa iata ca s-a... size=small}