Log in
  1. Despre Animale Exotice:
  2. Boli
  3. Urgente
  4. Ingrijire
  5. Rase
  6. Cuvinte cheie
Totul despre ANIMALE EXOTICE
alegeti categoria sau cuvintele cheie

Informatii experte, atent selectionate de medici veterinari pentru o buna si corecta informare.

Atentionare!
Aceste informatii sunt atent selectionate si scrise de medici veterinari, dar nu tin loc de consultatie sau examinare medicala. Este important pentru noi, medicii veterinari, ca dumneavoastra sa aveti informatii corecte, prezentate pe intelesul dvs pentru a va creea o idee generala despre problemele cu care va confruntati in relatia cu prietenii necuvantatori. Este important pentru noi sa intelegeti ca pentru siguranta si sanatatea acestor companioni este necesar ca examinarea medicala si tratamentul sa se realizeze doar in cabinetul medical si sub supravegherea unui medic veterinar. Informandu-va corect ne ajutati mult in actul medical, putand astfel sa ne prezentati cat mai in detaliu problemele cu care va confruntati.

Trebuie sa fiti constienti ca acesti mici prieteni dragi nu pot spune ca ii doare, nu pot sa ne arate ce nevoi stringente au, nu pot sa ne raspunda la intrebari. Depinde doar de dvs sa fiti un proprietar responsabil, bine informat, care sa observe la timp orice problema aparuta si care sa poata lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste viata si sanatatea acestor prieteni. Ei depind doar de dumneavoastra si de dragostea pe care le-o impartasiti. Fiti responsabil, informati-va corect si apelati de indata la un medic veterinar ori de cate ori aveti suspiciuni ca prietenul dvs are probleme. Doar astfel putem avea sansa reala de a salva viata si sanatatea companionului dvs.

Va multumim pentru ca ne ajutati sa ne indeplinim misiunea cu succes.

Cele mai frecvente boli la animalele exotice

Error: No articles to display

Cele mai frecvente urgente la animale exotice

Error: No articles to display

Cele mai citite articole despre ingrijirea animalelor exotice

Cum sa faci cunostinta unui dihor cu alte animale de companie din casa

Cum sa faci cunostinta unui dihor cu alte animale de companie din…

Dihorii si pisicile sunt animale carnivore si pradatori feroce. Nu presupuneti ca vor coabita fara probleme cu prada lor naturala...

next
prev

Trei sfaturi esentiale pentru proaspetii proprietari de dihori

Acesti dihori pufosi, saltareti si iubitori de distractie, pot acumula fara intentie o multime de probleme in trupurile lor fragile, aproape lipsite de umeri. Iata ca incercam sa ajutam proaspetii proprietari de dihori sa isi protejeze prietenii mici si blanosi cu ajutorul acestor sfaturi din partea Drd. Tracey Ritzman, diplomat al Consiliului American al Practicienilor Veterinari:

1. Dihorii, precum cainii si pisicile, necesita vaccinari periodice si ingrijirea sanatatii. Deci, asemeni cainilor si pisicilor, dihorii au nevoie de vizite regulate la veterinar pentru intrunirea acestor necesitati. Se recomanda vaccinarea periodica a acestora, impotriva virusului Distemper si impotriva rabiei. In mod ideal, dihorilor ar trebui sa li se administreze numai vaccinuri monovalente, aprobate special pentru ei.

Proprietarii de dihori trebuie sa se sfatuiasca cu veterinarul din localitate in legatura cu recomandarile pentru vaccin.

2. Dihorii, ca si animale de companie, au, de asemenea, si necesitati alimentare specifice, beneficiand in acest sens de o varietate intreaga de diete comerciale. Prin urmare, administrati-le hrana speciala speciala pentru ei. Avertisment: administrarea de hrana pentru pisici dihorului, implica anumite consecinte. Prin urmare, cereti medicului veterinar recomandari nutritionale pentru ei.
3. Dihorii nu au astampar. Adora sa se joace, sa alerge si sa descopere lucruri prin casa, care ar trebui sa ramana ascunse. Asigurati-va ca feriti de dihori zonele de risc din casa. De exemplu, ar trebui sa fiti cu ochii in patru la cablurile pe care animalele le-ar putea roade, sau la jucariile mici, mai ales din plastic sau cauciuc, pe care acestia ar putea sa le inghita.

  • Ustensile necesare: Nespecificat
  • Activitate necesita specializare?: Nespecificat
  • Recomandarea noastra: Saloane de ingrijire
More in this category: Ingrijirea si hranirea aricilor »