updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Promotiile pe Facebook: lucruri interzise vs. lucruri permise

Atunci cand lansezi un concurs pe Facebook s-ar putea sa te trezesti aruncat in mijlocul unei vijelii ametitoare pentru care nu erai pregatit. Multe dintre regulile inscrise in conditiile de folosire a unei pagini de brand pot fi incalcate fara ca tu sa-ti dai seama, iar pagina ta poate fi inchisa.

Cu toate acestea, exista cateva sfaturi de care trebuie sa tinem cont pentru a ne asigura ca promovarea pe Facebook nu incarca nicio regula.

1. Orice campanie de promovare se va efectua prin intermediul unei aplicatii externe fara a folosi direct platforma de Facebook in care intra si pagina de evenimente, grupurile sau orice alte aplicatii conexe.

2. Orice concurs va trebui sa mentioneze ca nu este sponsorizat de Facebook, administrat sau asociat cu reteaua.

3. Trebuie sa formulezi reguli clare ale concursului care sa fie vizibile direct in aplicatia aleasa.

4. Poti colecta adresele de e-mail ale celor inscrisi sa participe in concurs, aceasta fiind o regula acceptata de Facebook.

5. Nu ii poti contacta pe castigatorii concursului prin intermediul Facebookului si nici prin postarea pe pagina cuiva.

6. Nu poti alege in mod aleatoriu un castigator dintre toti concurentii, ci va trebui sa folosesti o aplicatie externa pentru a genera un numar care sa desemneze castigatorul.

Sursa: www.marketingportal.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul