updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Reguli de baza in blogging-ul de afaceri

Blogging-ul a aparut pentru a face fata altor nevoi si dorinte decat cele conexe mediului business. Cu toate acestea, afaceristii si profesionistii si-au gasit un refugiu perfect adaptat in cadrul blogging-ului, pe care l-au modificat ca si unealta optima pentru afacerile profitabile pe care le detin sau le reprezinta. Blogging-ul a devenit o modalitate extrem de eficienta, o modalitate utilizata de majoritatea afacerilor in incercarea de a se face cunoscute catre audientele potrivite.

Iata si cateva reguli de baza de care sa tineti cont in activitatea dvs de blogging pentru afaceri profitabile:

1. Blogging-ul de afaceri detine o tinta clara pentru a carei rezolvare trebuie sa puna accent pe anumite indemnuri lansate catre audientele potrivite. Spre exemplu, doriti sa vindeti carti digitale prin intermediul blogului, sa redirectionati vizitatorii catre website-ul companiei, sa determinati clientii sa achizitioneze produse variate sau sa utilizeze servicii.

Toate aceste actiuni trebuie bine punctate cu ajutorul indemnurilor catre potentialii dvs clienti. Lansati mesaje de marketing, de promovare si nu uitati sa puneti accentul pe aceste indemnuri la finalul oricarei postari si in barile de navigare.

2. Blogging-ul de afaceri trebuie, in mod nemijlocit, sa se concentreze pe incercarile de cooptare de noi clienti si de noi adrese de e-mail. Determinati-va utilizatorii sa isi lase datele de contact atunci cand se inregistreaza si oferiti beneficii clare in acest scop: reduceri de preturi, oferte promotionale, gratuitati si cadouri, inscrieri in cadrul concursurilor active samd.

3. Blogging-ul in general este de foarte multe ori un mediu destul de aglomerat. Majoritatea bloggerilor conteaza pe un numar dens de postari, pe un numar mare de aplicatii si alte elemente de marire a functionalitatii unui blog. Astfel, rezultatul natural este cel al proiectarii unei dezordini deloc favorabile afacerilor pe care aceste bloguri le reprezinta. Eliminati dezordinea si aglomerarea si pastrati o claritate in eliberarea celor mai eficiente mesaje pentru afaceri profitabile.

Sursa: www.ideideafaceri.manager.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul