updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Creează un story brand pentru cabinetul veterinar - sfaturile lui Donald Miller

Donald Miller este un expert american în marketing care a scris cartea "Creează un story brand", în care prezintă cum să-ți dezvolți afacerea folosind povestea. În această carte, Miller oferă sfaturi practice pentru a crea o poveste autentică și emoționantă care să conecteze cu publicul tău și să crească afacerea ta. Dacă ești un medic veterinar antreprenor și dorești să îți dezvolți afacerea, aceste sfaturi sunt esențiale pentru a-ți crește prezența online și offline.

Cartea "Creează un Story Brand" de Donald Miller este o lectură excelentă pentru oricine își dorește să-și dezvolte afacerea prin crearea unei povești puternice și coerente.

Una dintre cele mai importante idei ale cărții este aceea că oamenii nu cumpără produse sau servicii, ci cumpără soluții la problemele lor. Astfel, autorul sugerează că fiecare afacere ar trebui să aibă o poveste clară și concisă, care să comunice în mod eficient cum produsele sau serviciile lor pot ajuta oamenii să-și rezolve problemele.

O altă idee importantă este aceea că o poveste puternică trebuie să se concentreze asupra clientului, nu asupra afacerii. Adică, trebuie să găsim soluții pentru nevoile clientului, să ajutăm clientul să-și rezolve problemele și să satisfacem nevoile sale, nu să vorbim doar despre afacerea noastră.

Miller oferă un model simplu și eficient pentru construirea unei povești puternice, care se bazează pe clarificarea identității afacerii și a mesajului acesteia. Acest model include șapte elemente cheie ale unei povești puternice: personajul, problema, ghidul, planul, efortul, succesul și invitația.

De asemenea, autorul oferă multe exemple concrete și cazuri de studiu pentru a ilustra modul în care companiile pot utiliza acest model pentru a-și construi o poveste puternică și eficientă.

Cartea este ușor de citit și de înțeles, iar stilul autorului este accesibil și plin de umor. În plus, Miller oferă instrumente utile, precum liste de verificare și modele de formulare a întrebărilor, pentru a ajuta cititorii să-și dezvolte propria poveste brand.

În concluzie, "Creează un Story Brand" este o carte excelentă pentru orice antreprenor sau manager care dorește să-și dezvolte afacerea prin construirea unei povești puternice și coerente. Cu ajutorul modelului oferit de autor și a exemplelor concrete, medicii veterinari vor fi capabili să creeze o poveste care să-i ajute să-și îndeplinească obiectivele de afaceri și să-i ajute să crească și să prospere pe piață.

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Iulia Cretu

Director executiv Revista Veterinarul 
Fondator Asociația Veterinarul
Fondator Veterinarul Știință și Practică, Veterinarul Pet, Veterinarul Business, Veterinarul Ferma
Experiență de 22 ani în media și comunicare

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.