Autentificare
updated 12:18 PM UTC, Feb 16, 2020 Europe/Bucharest

Toate noutățile
în ordinea publicarii

Hotararea Consiliului National de Combatere a Discriminarii in cazul medicilor veterinari functionari publici

Medicii veterinari functionari publici sunt discriminati. Asa a opinat Consiliul Director al Consiliului National de Combatere a Discriminarii(CNCD) intr-o hotarare publicata astazi pe un grup de socializare de catre presedintele CMVRo, Viorel Andronie. CNCD a emis un punct de vedere in petitia initiata de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania impotriva ANSVSA si a Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in privinta incalcarii dreptului la libera asociere in cazul medicilor veterinari,…
Cuvinte cheie:

Draft Norme metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 publicat de ANSVSA

Draftul norme metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar - veterinare si pentru siguranta alimentelor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 215/2004, cu modificarile si completarile ulterioare a fost publicat pe 5 februarie pe website-ul ANSVSA. Mai jos gasiti varianta oficiala.
Cuvinte cheie:

Primul centru de Rezidentiat in Patologie Veterinara recunoscut EBVS

Primul centru de Rezidentiat in Patologie Veterinara recunoscut de catre European Board of Veterinary Specialisation din Romania a fost deschis la Cluj-Napoca, inca de anul trecut. Marian Taulescu, primul specialist european recunoscut in patologie veterinara din Romania s-a ocupat de acest proiect, pentru a oferi o sansa extraordinara celor care doresc sa se specializeze in patologie veterinara de a urma programul de rezidentiat recunoscut la nivel european, chiar in Romania.
Cuvinte cheie:

Proiect ordin ANSVSA biosecuritate porcine

ANSVA a publicat pe website-ul sau un proiect de ordin pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind conditiile de biosecuritate in exploatatiile de porcine si pentru modificarea si completarea unor norme sanitar – veterinare. Il puteti citi in integralitate mai jos. 
Cuvinte cheie:

Precizari privind vaccinarea antirabica oferite de catre medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele CMVRo

Precizari privind vaccinarea antirabica oferite de catre medicul veterinar Viorel Andronie, presedintele CMVRo. Pentru a vizualiza textele legilor si ordinelor la care se face trimitere trebuie sa fiti abonat al Revistei Veterinarul Business. Daca sunteti abonat Veterinarul Business 2020 aveti acces, dupa logare, la toata legislatia ce se gaseste pe website-ul nostru. 
Cuvinte cheie:
Abonează-te la acest feed RSS