Autentificare

Toate noutățile
în ordinea publicarii

Impreuna daruim o sansa la viata unui coleg

Medicul veterinar Sebastian Lastun, din Vaslui a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Mai multi colegi medici veterinari din Vaslui au initiat un apel de intrajutorare pentru a acoperi costurile tratamentului dr. Lastun, de la clinica la care este internat in Turcia.

Vets for Babies Romania

 Un grup de 4 mamici, medici veterinari au initiat o campanie menita sa stranga fonduri pentru copii diagnosticati cu SMA1 (Amiotrofia spinala musculara). Au adus langa ele medici veterinari dornici sa tina webinarii, a caror taxa de participare va merge integral catre patru cazuri de astfel de copii. Primele trei webinarii care vor incepe de saptamana aceasta au fost deja anuntate si isi asteapta participantii. 
Cuvinte cheie:

Proiect OG de modificarea OUG nr. 113/2002 privind identificarea si inregistrarea bovinelor in Romania si modificare OUGnr. 23/2010 privind identificarea si inregistrarea suinelor, ovinelor, caprinelor si ecvideelor

ANSVSA a publicat pe website-ul sau un proiect de ordonanta pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 113/2002 privind identificarea si inregistrarea bovinelor in Romania si pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 23/2010 privind identificarea si inregistrarea suinelor, ovinelor, caprinelor si ecvideelor, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Gasiti textul integral mai jos. 
Cuvinte cheie:

Workshopuri stomatologie veterinara: Optiuni terapeutice si profilaxie in boala parodontala partea I si partea II

Pe 11 septembrie are loc workshopul "Optiuni terapeutice si profilaxie in boala parodontala partea I". Pe 12 septembrie are loc workshpul "Optiuni terapeutice si profilaxie in boala parodontala partea a II". Evenimentele dureaza cate 6 ore si au loc la Zet Diagnostic, str. Avrig nr. 8, sect 2 Bucuresti. Acestea sunt creditate cu 30 puncte CMVRo. 
Cuvinte cheie:

Echipa Veterinarul cauta coleg

Revista Veterinarul vrea sa isi mareasca echipa. Cautam un coleg care sa aduca un plus de valoare, prin munca lui, revistelor editate de catre ASOCIATIA VETERINARUL.

Modificarile aduse OG 42/2004 au fost publicate in Monitorul Oficial

In Monitorul Oficial nr 656/24.VII.2020 a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 117 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor si pentru abrogarea art. IV alin. (2) si art. V din Legea nr. 236/2019 pentru modificarea si completarea art. 15 din Ordonanta Guvernului nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor, precum si pentru modificarea unor acte normative. 
Abonează-te la acest feed RSS