Autentificare

Toate noutățile
în ordinea publicarii

Virusurile hepatitei ecvine si hepatita C

Pana in prezent, nu exista niciun vaccin impotriva hepatitei C. Pentru a imbunatati cautarea acestuia, cercetatorii cauta un asa-numit model surogat: un animal care poate suferi si el de hepatita virala si a carui evolutie a infectiei permite sa se traga concluzii cu privire la comportamentul virusului hepatitei C la om. Ei au gasit ceea ce cautau la cal.
Cuvinte cheie:

Medici veterinari romani pentru Ucraina

Dragi colegi, multi dintre dvoastra si-au exprimat in mediul online disponibilitatea de a ajuta cu servicii sau produse gratuite proprietarii de animale de companie care ajung in Romania din Ucraina. Am creat acest formular pentru a incerca o centralizare a cabinetelor si medicilor veterinari care doresc sa ajute. 
Cuvinte cheie:

Noul model de prescriptie medical-veterinara valabil din 28 ianuarie

Noul model de prescriptie medical-veterinara care va fi utilizat incepand cu 28 ianuarie pentru prescrierea oricarui produs medicinal veterinar care se elibereaza pe baza de prescriptie si pentru produse medicinale de uz uman pentru situatia in care nu exista un produs veterinar autorizat cu substanta activa necesara poate fi vizualizat mai jos.
Cuvinte cheie:

Chestionar online privind antibiorezistenta

In cadrul proiectului european ENOVAT (European Network for Optimization of Veterinary Antimicrobial Treatment) suntem solicitati sa completam (cati mai multi si mai ales practicienii din Romania) formularul privind antibiorezistenta accesand link-ul de mai jos.
Cuvinte cheie:
Abonează-te la acest feed RSS