Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Dragi colegi,

Înțelegem că în domeniul nostru se întâlnesc zilnic provocări și situații unice. Dorim să aflăm mai multe despre acestea și să oferim o platformă unde poveștile și opiniile voastre contează cu adevărat. În acest sens, am pregătit un sondaj special conceput pentru a aduna informații valoroase de la profesioniștii din domeniul veterinar.

Echipa Veterinarul
29.Noi.2023

 Avem nevoie de vocea și experiența voastră pentru a scoate în evidență adevăratele probleme cu care vă confruntați, astfel încât să putem aduce îmbunătățiri în sistem și să sprijinim comunitatea veterinară în cel mai eficient mod posibil.

 Participând la acest sondaj, aveți oportunitatea:

  • Să vă exprimați liber și sincer despre obstacolele pe care le întâlniți în practica zilnică.
  • Să oferiți sugestii pentru îmbunătățirea domeniului veterinar.
  • Să faceți parte dintr-o inițiativă care are potențialul de a aduce schimbări pozitive în comunitate.

Dorim să vă asigurăm că toate răspunsurile oferite vor fi tratate cu cea mai mare confidențialitate. Respectăm integral regulamentul GDPR, astfel încât datele personale nu vor fi divulgate sau folosite în alte scopuri decât cele legate strict de acest studiu.

Dedică câteva minute pentru a completa chestionarul și ajută-ne să aducem îmbunătățiri în domeniul veterinar, având la bază realitățile și necesitățile voastre. Fiecare voce contează și împreună putem construi un viitor mai bun pentru medicina veterinară.

 La final am pregătit un cadou de 15 puncte CMVRO sub formă de abonament pentru un an la noua Revista Veterinarul  Business si la noul website.

 Vă mulțumim anticipat pentru implicare și dedicare!

Cu respect,

Echipa Veterinarul

Completează chestionarul Google Forms:Completeaza Chestionar pe Google

sau


Completează chestionar aici:

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte