updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Strategii care va ajuta sa va duceti afacerile la un cu totul alt nivel, mult peste competitie!

Competitorii nostri cauta in permanenta noi modalitati de a ne detrona si pe nimeni nu mira acest lucru. Acelasi lucru il facem si noi si pentru asta avem nevoie de strategii care sa dea rezultate concrete, masurabile, cu efecte pe termen lung.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va duceti afacerile la un nou nivel, peste competitorii dvs:

1. Contati pe customer service mai mult decat orice.
2. Mizati pe concursuri, bonusuri, oferte, promotii si nu nu numai, pentru a va castiga simpatia si fidelitea clientilor dvs.

3. Puneti accent pe strategiile clasice de marketing si advertising si combinati-le in mod strategi cu cele ce mizeaza pe social media. Social media reprezinta un set amplu de instrumente care va ajuta sa va promovati afacerea, imaginea, reputatia, produsele, serviciile, activitatile intreprinse.

4. Efectuati activitati caritabile. Remunerati-va angajatii care se implice in actiuni de voluntariat. Sprijiniti orfelinate si asociati-va cu asociatii si ONG-uri ce ajuta persoane defavorizate, discriminate si nu numai.

5. Asociati-va cu antreprenori cu care nu intrati in competitie. Sa spunem ca sunteti organizator de nunti si doriti sa va promovati serviciile pentru a va devansa competitorii. O solutie excelenta este sa colaborati cu profesionisti care realizeaza aranjamente florale, cu specialisti in servicii de amenajari interioare, cu fotografi si chiar artisti make-up. Toti acesti antreprenori va vor promova afacerea in masura in care si dvs faceti acelasi lucru pentru ei.

6. Oferiti gratuitati cat mai des. Poate fi un e-book, un raport special, mostre si chiar servicii pentru someri, pensionari, studenti si nu numai.

7. Mizati pe WOM ( word of mouth marketing). Nu uitati faptul ca traim in secolul vitezei si ca vorba se duce extrem de rapid in randul clientilor si potentialilor clienti.    
Autor: Ilinca Dobrescu
Sursa: http://ideideafaceri.manager.ro

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul