Student in ultimul an la medicina veterinara sau proaspat absolvent? Incepe cariera cu Veterinarul in 2022

Recomandat Student in ultimul an la medicina veterinara sau proaspat absolvent? Incepe cariera cu Veterinarul in 2022
In primul an de practica, programul de pregatire continua pentru medicii veterinari absolventi spune ca trebuie sa realizati 60 puncte SNEC. Revista Veterinarul vine in sprijinul proaspetilor sau viitorilor absolventi cu o oferta de abonamente speciale.

 

Te abonezi la Revista Veterinarul Stiinta si Practicata si Practica editia tiparita si la una din Revistele Veterinarul Ferma, sau Veterinarul Pet sau Veterinarul Business si primesti doua abonamente digitale gratuit. Faci toate cele 60 de puncte, dar platesti doar pentru 30 dintre ele.

Daca esti interesat de oferta noastra, inscrie-te cu nume, prenume, adresa de email si un numar de telefon la care sa te putem contacta.

Oferta este valabila pana la finalul lunii decembrie 2022 pentru absolventii FMV 2022, absolventii 2021 si studentii in ultimul an la oricare din facultatile de medicina veterinara din tara.

Completeaza formularul de mai jos, sa te putem contacta! 

 

.

Ultima modificareJoi, 15 Septembrie 2022 09:20
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite