updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Studentii promotia 2017 ai FMV Cluj

O noua promotie a Facultatii de Medicina Veterinara de la Cluj a absolvit cursurile. Le uram mult succes la examenul de licenta si mult succes in activitatea viitoare de medic veterinar!

 

Astazi fostii bobocei ne stau alaturi ca si colegi doctori medici veterinari! Suntem mandri de fiecare in parte si le uram mult succes pe viitor! Vivat academia! ❤️🎈/ today our former studetnts sit next to us as colleagues, doctors of veterinary medicine. We are proud of each and everyone of then and wish them all the best for the future!

Posted by Clinica de Ecvine FMV Cluj Napoca on Wednesday, May 31, 2017
Ultima modificareMiercuri, 26 Iulie 2017 20:50
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul