updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Taxe platite prin Internet Banking

Trebuie stiut ca impozitele pot fi platite prin Internet banking sau la ghiseele bancilor, in toata tara, potrivit comunicatului oficial emis de Ministerul Finantelor Publice (MFP): "Incepand cu 18 august, sistemul va fi operational pentru clientii Bancii Comerciale Romane, urmand ca din luna septembrie sa fie operational si pentru clientii CEC si Bancpost.

Cele trei institutii de credit vor oferi servicii pentru aproximativ opt milioane de clienti persoane fizice".
 
Prin intermediul unui canal securizat, banca transmite catre MFP un mesaj electronic continand detaliile complete privind operatiunile de plati individuale aferente sumelor colectate. In baza informatiilor cuprinse in mesajul electronic, Ministerul Finantelor Publice asigura transferul sumelor catre conturile corespunzatoare de venituri bugetare, in termen de maxim o zi lucratoare de la data creditarii contului deschis la trezoreria operativa centrala.

Noul sistem ofera astfel romanilor posibilitate de a-si plati diferitele taxe si impozite (impozitul pe veniturile din cedarea folosintei bunurilor, taxe consulare, impozitul pe cladiri, terenuri si mijloace de transport), precum si amenzi, catre orice primarie, indiferent de judetul in care aceasta este localizata. In acelasi timp, pot fi obtinute si informatii referitoare la obligatiile de plata si institutiile publice beneficiare fara a mai fi necesar sa  se cunoasca toate detaliile legate de coduri IBAN ale conturilor de venituri bugetare sau coduri fiscale ale institutiilor publice.
 
Plata online a taxelor si impozitelor este posibila si prin www.ghiseul.ro, care permite cetatenilor din sectoarele 2 si 6 din Bucuresti, Targu Mures, Zalau, Pitesti, Brasov si Luncavita (judetul Tulcea) sa achite impozitele si taxele catre stat prin intermediul cardurilor bancare

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul