updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Trateaza cartea de vizita ca pe un aliat - modelul saptamanii

Diferenta dintre numele tau pe o carte de vizita de calitate si una printata acasa, pe hartie de copiator este perceptia publica. Cartea ta de vizita povesteste oamenilor despre calitatile tale, despre modul in care tratezi fiecare pacient si despre seriozitatea pe care o ai in fata business-ului pe care il conduci. 

Totul din cartea ta de vizita defineste ceea ce trebuie sa ai, si anume, eticheta. 

Ti s-a intamplat, fara indoiala si tie sa cumperi produse pentru ca ti-a placut ambalajul - eticheta acestuia. In acelasi mod, inconstient judecam, relationam si ne alegem persoanele cu care vrem sa lucram in functie de etichetele pe care le au: calitati, reputatie, asocieri, comportamente etc. 

Iata de ce, cartea de vizita pe care o ai poate face diferenta intre o sala de asteptare plina, si o sala de asteptare goala. Fa din cartea ta de vizita aliatul tau in business-ul pe care il ai in domeniul veterinar. 

Modelul de saptamana aceasta poate fi descarcat din sectiunea atasamente. Abonatii Revistei Business beneficiaza de personalizarea acestui model de carte de vizita gratuit, daca ne scriu un email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu numele cabinetului, numele medicului si datele de contact ce trebuie trecute pe aceasta. 

 

Mult succes!

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Veterinarul Business

Din 2009 alături de medicii veterinari români.