updated 10:57 AM UTC, Sep 25, 2023 Europe/Bucharest

Trucuri pentru a primi un feedback onest in mediul online

Sunt clientii dumneavoastra cu adevarat multumiti cu produsele si serviciile pe care le oferiti? Este important de stiut, iar raspunsurile primite pot ajuta la crearea unei strategii privind ceea ce veti oferi pe viitor, stabilirea de preturi si modul de vanzare.

Insa cu totii ne-am saturat de acele sondaje tip pop-up, ce sa mai vorbim de cele telefonice.

Si atunci cum putem obtine feedback onest de la clienti?

1. Trimiteti un chestionar online. Puteti include un link catre un sondaj pe Survey Monkey (sau spre alt portal care ofera acest instrument gratuit) impreuna cu o factura, de exemplu.

2. Cereti-le parerea printr-un sondaj online. Exista un motiv bine intemeiat pentru care sondajele sunt atat de populare, si anume acela ca oamenii adora sa-si spuna punctul de vedere. Sondajele par mai putin pretentioase decat chestionarele. Faceti o postare pe blog sau pe pagina de Facebook a companiei.

3. Intrebati ce mai puteti face. Multe companii sunt concentrate sa primeasca feedback doar privind produsul/ serviciul pe care clientul abia l-a cumparat. Dar tragandu-l pe acesta de limba in privinta a ceea ce si-ar dori sa mai primeasca din partea companiei deschide usa spre idei care pot genera venituri uriase.

4. Oferiti un premiu. De exemplu, "persoana care ne trimite cea mai interesanta intrebare (sau cel mai interesant raspuns) va castiga un bilet la concert". Sau o jumatate de ora de consultanta gratuita. Sau un pranz gratuit. Sau sansa de a pleca acasa cu unul dintre ultimele produse, inca fierbinti. Fiti creativi.

5. Oferiti-i fiecarui participant un bonus. Stabiliti o limita de timp, cum ar fi 24 de ore. Aceasta poate fi o modalitate excelenta de a afla ce e in mintea consumatorilor, dar consuma timp sau bani. Poate duce insa la cresterea loialitatii fata de brand.

6. Verificati feedback-ul si pe alte platforme. Creati-va o alerta Google care sa va anunte cand a fost cautat numele dumeavoastra si in ce context.

7. Creati o comunitate. Una din cele mai bune metode de a afla ce cred oamenii cu adevarat este sa trageti cu urechea. Creand un forum al comunitatii pe site-ul dumneavoastra, pe Facebook sau chiar pe un site independent, puteti urmari conversatiile si vedea cum sunt folosite produsele si serviciile si daca lumea e multumita de experienta. Avantajul aici este ca unghiul cercetarii de piata este unul ami putin vizibil, iar clientii vor fi mai onesti unul cu celalalt decat daca ar fi vorbit direct cu dumneavoastra.

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul