updated 11:50 AM UTC, May 12, 2023 Europe/Bucharest

VetALERT: Organizare si functionare a unitatilor farmaceutice veterinare si a unitatilor destinate comercializarii animalelor de companie

ANSVSA aduce importante modificari in ceea ce priveste organizarea si functionarea farmaciilor veterinare, punctelor farmaceutice veterinare, cabinetelor medicale veterinare si petshop. Astel se modifica ORDINULUI pentru modificarea si completarea Normei sanitare veterinare privind conditiile de organizare si functionare a unitatilor farmaceutice veterinare si a unitatilor destinate comercializarii animalelor de companie aprobata prin╬ôçOrdinul Presedintelui Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor nr. 16 din 27 februarie 2008. In cele ce urmeaza aveti forma propusa de ordin. Toate comentariile si propunerile pe care le veti nota in finalul articolului la sectiunea comentarii vor fi prezentate ANSVSA. De asemenea puteti citi aici punctul de vedere al Dr. Bogdan Novenschi, Presedinte al Patronatului Medicilor Veterinari Privati din Romania si Consilier al Presedintelui ANSVSA cu referire la acest ordin: "Punct de vedere..."
Ultima modificareVineri, 05 Aprilie 2013 18:43
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

 • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
 • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
 • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

19 comentarii

 • MIHAEL
  MIHAEL Vineri, 27 Ianuarie 2012 15:45 Link la comentariu Raportează

  Ce va deranjeaza Domnule Radu Ciprian?
  Nici eu nu snut de acord cu ce a zis Dl. Dan Neagu, dar voi lua selectiv tot ce a ti spus mai sus:
  -in primul rand ca medicii veterinari nu sunt de vanzare???Cum demonstrezi asta ?Cumparand medicii veterinari? Te contrazici singur.
  -iar cei pe care dumneata i ai angajat sunt ,,papagali,, , acesta este un jargon. vorbesc cu un medic veterinar sau un pierde vara?Ce repede a scazut prestanta unui medic veterinar in ochii Dl Radu Ciprian.
  -,,sa nu confundam inspectia cu munca medicului veterinar,, , aveti multi prieteni inspectori care va povestesc cum e munca de inspector, ,, ulciurul nu merge de multe ori la apa,, si la un moment dat se va crapa asa se va intampla si cu acel cui politic care a inceput deja sa se destrame.
  -,,sa ne organizam cum trebuie,, cum ar trebui? Prin a cauta portite sa pacalim si sa furam cati mai multi oameni?
  -dar cum de dl Radu Ciprian poate sa aiba mai multe afaceri in mai multe domenii??? desi e doar medic veterinar.
  De ce nu spui oamenilor si implicit colegilor tai de breasla ce ai in cap si incerci sa pari aparatorul natiunii si sa fii tu cel bun?
  UNUL DIN PRINCIPIILE MELE ESTE ACELA CA TOTUL SE VA INTOARCE CANDVA.
  Si as mai avea foarte multe de spus despre Domnul Radu Ciprian dar nu vreau sa ma cobor la nivelul lui.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.