updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Viata de medic veterinar, profesorul Andrei Mihalca

Medicul veterinar Andrei Daniel Mihalca, prorector pentru Relatii Internationale al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj Napoca este cunoscut pentru pasiunea sa, fotografia, dar si pentru expeditiile la care a participat din 2006 incoace.


In luna decembrie a anului trecut, profesorul clujean a participat la o emisiune impreuna cu doctorandul Gianluca D'Amico la Digi 24 in care a povestit peripetiile expeditiilor recente din Republica Centrafricana si Kenya.

Am preluat mai jos linkul emisiunii, pe care va invitam sa o urmariti macar pentru inspiratia de a face profesia de medic veterinar cu pasiune.

Povestile din expeditie le vom publica in articole viitoare, ele sunt preluate cu acordul domnului profesor de pe pagina acestuia de facebook.

 

Media

Ultima modificareMiercuri, 16 Septembrie 2015 13:29
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul