updated 11:27 AM UTC, Sep 26, 2023 Europe/Bucharest

Weekend Veterinar Business & Relaxare

Dorim sa conturam un nou mod de a combina afacerile, stiinta, relaxarea si medicina veterinara. Suntem o profesie in care efortul intelectual este imbinat obligatoriu cu efortul fizic, aspect care duce la acumularea, in timp, a unui mare stress. P.M.V.P.R. organizeaza in perioada 29-30 aprilie 2011 in Statiunea montana Sovata un Weekend Veterinar pentru toti membrii si invitatii organizatiei.

Intr-un feeric cadru natural, plin de primavara, imbogatit de elemente curative naturale si un hotel imbibat de bunatati pentru trup, P.M.V.P.R. organizeaza cele mai importante consultari publice si stabilirea celor mai importante strategii pentru medicina veterinara. Toate acestea condimentate cu intalniri de afaceri intre producatorii si distribuitorii de echipamente, medicamente si membrii organizatiei. Cu alte cuvinte, Congresul P.M.V.P.R. din acest an este organizat intr-un cadru natural de exceptie, cu facilitati de relaxare exceptionale si cu o organizare europeana a manifestarilor.
Congresul P.M.V.P.R. va incepe cu dezbaterea Regulilor de Buna Practica Veterinara - GVP - Good Veterinary Practice. Vor fi prezentate GVP pentru cabinetele de animale mari realizate de grupul de lucru al P.M.V.P.R. si apoi cele pentru cabinetele de animale mici realizate de grupul de lucru al A.M.V.A.C. din cadrul P.M.V.P.R. De asemenea, se vor dezbate si Politicile Veterinare ale P.M.V.P.R., ca strategie a ridicarii calitatii actului medical de catre membrii P.M.V.P.R. in continuare se vor discuta si analiza principiile dupa care trebuie sa se ghideze P.M.V.P.R. cu privire la circulatia medicamentelor, regulile de buna practica privind utilizarea medicamentelor de uz veterinar si pozitia publica a P.M.V.P.R. fata de aceste aspecte si materialele publice de promovare a initiativei. in partea a doua a zilei, participantii vor putea opta pentru un seminar privind abordarea unor afectiuni si tratamente la specia cabalina sau pentru cei interesati de animale mici la speciile feline si canine.
A doua zi, in prima parte a zilei sunt programate prezentarile grupurilor de lucru ale P.M.V.P.R. privind programul strategic si concesiunile - viitor si oportunitate, urmate de analiza propunerii legislative inaintat de P.M.V.P.R. privind identificarea animalelor de comanie. in partea a doua, se vor prezenta si dezbate proiectele veterinare de finantare. Se vor aborda si prezenta fiecare modul de finantare propus. Participantii vor avea ocazia sa adreseze intrebari consultantilor si colegilor care se afla in faza de implementare a proiectelor depuse in 2010, pentru a clarifica aspectele privind aceste probleme. Dup a - ami a z a aveti ocazia sa participati la seminarul pe bovine sau la cel pentru animale de companie.
Mentionam ca ambele seminarii pe animale de companie vor fi sustinute si organizate de A.M.V.A.C. in ambele zile aveti ocazia sa discutati si sa incheiati noi afaceri cu producatorii si distribuitorii de medicamente, echipamente prezenti cu standuri de prezentare. Firmele invitate au la dispozitie salile speciale ale Complexului de Conferinte unde vor realiza expuneri, prezentari sau diverse actiuni la care sunteti invitati sa participati in functie de interesul dumneavoastra de afaceri. Pentru relaxarea dumneavoastra, P.M.V.P.R. a pregatit un program special de SPA & Relaxare care include sauna, jacuzzi, piscina, fitness, bai calde cu ape sarate si o cina festiva unde sunt invitati toti participantii.
Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Dr Bogdan Novenschi

2008 - 2009 Presedinte PATRONATUL MEDICILOR VETERINARI PRIVATI DIN ROMÂNIA
2003 – 2009 Medic veterinar – sef circumscriptie Cabinetul Medical Veterinar Independent Ciortesti
2007 - 2009 Director general Spitalul Veterinar SRL
2003 - 2005 Director zonal retea distributie
2008 - 2009 - 2010 Presedinte PATRONATUL MEDICILOR VETERINARI PRIVATI DIN ROMÂNIA
2003 – 2009 Medic veterinar – sef circumscriptie Cabinetul Medical Veterinar Independent Ciortesti
2007 - 2009 Director general Spitalul Veterinar SRL
2003 - 2005 Director zonal retea distributie