updated 8:59 AM UTC, Mar 30, 2023 Europe/Bucharest

Recomandarea noastră

Workshop de interes pentru studenții USAMV Cluj-Napoca, cu participarea unor angajatori de top din industria cărnii de porc

Universitatea Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj Napoca anunță organizarea, prin Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, a unui eveniment de prim rang în contextul strategiei de dezvoltare a relațiilor cu mediul de afaceri – ”Resursa umană în producția cărnii de porc”, un workshop la care vor participa și angajatori de top din domeniul producțiilor animaliere. Wokshopul va avea loc pe 16 martie, ora 10:00, în Amfiteatrul Roșu al Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca.

Tema evenimentului este de mare perspectivă și importanță pentru piața românească, în contextul cererii crescânde a consumatorilor pentru proteină animală produsă în fermele autohtone.

Workshop suine

Reprezentanții companiilor invitate vor prezenta studenților participanți viziunea lor în privința politicilor proprii de dezvoltare, precum și ofertele interne de recrutare și dezvoltare a resursei umane. Accentul se va pune pe stimularea interacțiunii directe cu studenții, prin intermediul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Întâlnirea se va desfășura joi, 16 martie 2023, de la ora 10.00, în Amfiteatrul Roșu al Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca, iar studenții noștri vor avea astfel ocazia de a intra în dialog cu reprezențanții companiilor invitate, precum și de a valorifica oportunitatea dezvoltării unei cariere de succes alături de acestea.  

Vă rugăm să comentați articolul utilizând formularul de mai jos. Va mulțumim.
Echipa Veterinarul.Ro

Suntem o revista independenta, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati Revista Veterinarul Stiinta si Practica cu peste 1300 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 800 de articole scrise de cei peste 200 de practicieni +  Revista Veterinarul Business - publicatie online de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 20 000 de articole, index veterinar cu peste 3000 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu de SMS Alert; - fiind singurii care promovam intens medicii veterinari romani.

In plus, editam primele doua reviste digitale dedicate proprietarilor de animale de companie si celor de animale de renta scrise in integralitate de medici veterinari romani.  

Vino alaturi de noi si urmareste noutatile pe toate website-urile asociatiei. 

www.veterinarul.ro - website dedicat exclusiv medicilor veterinari cu următoarele publicatii acreditate de CMVRO cu 15 punte, respectiv:

  • Revista Veterinarul Stiinta si Practica - online si tiparita
  • Revista Veterinarul BUSINESS - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul PET - online pentru medici veterinari
  • Revista Veterinarul FERMA - online pentru medici veterinari

www.pet.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul Pet pentru proprietarii de animale.

www.ferma.veterinarul.ro website dedicat Revistei Veterinarul FERMA pentru proprietarii de animale.

www.cursuri.veterinarul.ro - website dedicat platformei de cursuri online acreditate de CMVRO dedicate exclusiv medicilor veterinari.

 

Website www.facebook.com/revistaveterinarul

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect. Comentariile se moderează. Nu dăm explicații referitor la ștergerea comentariilor. Vă mulțumim.