Duminică, Mai 19, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Festivalul „Animal Fest by USV Iași”, ce include parade de câini, demonstrații de echitație și expoziții de păsări exotice, iepuri, va avea loc pe 18 și 19 mai la Stadionul Universității Științele Vieții din Iași. Evenimentul începe sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00 iar deschiderea oficială este programată la 11:00. 

Echipa Veterinarul.ro
19.Mai.2024

Acestea sunt urmate de o demonstrație de dresaj canin realizată de echipele chinotehnice ale Poliției de Frontieră Iași și Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Vizitatorii vor avea ocazia să exploreze diverse expoziții, cum ar fi cele de păsări ornamentale, animale de fermă, reptile și insecte, precum și un târg de adopții pentru câini numit „Adoptă de la USV Iași”. Ziua se va încheia cu vizite la standurile Facultăților USV Iași, Muzeul de Anatomie „Prof. Dr. H.C. Vasile Coțofan”, Spitalul Clinic pentru Animale de Companie și Baza Hipică a USV Iași, plus un târg de produse agro-alimentare.

A doua zi de festival, duminică, 19 mai, începând cu aceeași oră, va continua cu o progresie de dresaj cu cai, un salon felin și alte expoziții de reptile și păsări ornamentale. Vizitele la muzeul de anatomie, spitalul clinic și baza hipică vor continua, alături de expozițiile de utilaje agricole și de animale de fermă (vaci, oi, capre). Festivalul se va încheia cu un curs de prim ajutor pentru animale, „Pet first aid”, la ora 11:00, în sala de tenis, accesul fiind permis pe baza de înscriere la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Intrarea la festival este liberă.