Page 12 - Demo
P. 12


                                    12 Veterinarul Ferm%u0103 pentru medicii veterinari l nr. 4 l www.veterinarul.roEstim%u0103rile anterioare ale stabilit%u0103%u021bii virusului PPA %u00een furaje s-au bazat pe condi%u021bii de temperatur%u0103 %u0219i umiditate fluctuante, %u00een concordan%u021b%u0103 cu comer%u021bul global%u201d, a explicat Niederwerder. %u201eNoile date generate %u00een studiul actual definesc stabilitatea virusului PPA %u00een furaje la temperaturi constante. Acesta a fost un pas urm%u0103tor esen%u021bial pentru a ghida recomand%u0103rile privind timpul de p%u0103strare pentru ingredientele furajere cu risc ridicat %u00een cadrul fabricilor de furaje %u0219i al fermelor de porci.%u201d %u00cen studiul publicat, stabilitatea virusului PPA Georgia 2007 a fost determinat%u0103 %u00een trei matrici de furaje, inclusiv furaje complete, f%u0103in%u0103 de soia %u0219i particule de porumb m%u0103cinat. Dup%u0103 contaminarea cu virusul PPA, matricile furajere au fost p%u0103strate la trei temperaturi ambientale (depozitare la rece la 4,4%u00b0C (40%u00b0F), depozitare la O nou%u0103 cercetare define%u0219te stabilitatea virusului Pestei Porcine Africane (PPA) %u00een furajele p%u0103strate la trei temperaturi de depozitaretendin%u021beUn nou raport publicat %u00een revista Transboundary and Emerging Diseases, intitulat %u201eStability of African swine fever virus in feed during environmental storage%u201d (Stabilitatea virusului pestei porcine africane %u00een furaje %u00een timpul depozit%u0103rii %u00een mediul %u00eenconjur%u0103tor), detaliaz%u0103 perioada de timp %u00een care PPA r%u0103m%u00e2ne stabil %u00een furaje la diferite temperaturi de depozitare. Studiul a fost realizat de o echip%u0103 de cercetare condus%u0103 de Dr. Megan Niederwerder, %u00een prezent director asociat al Centrului de informare privind s%u0103n%u0103tatea porcinelor.
                                
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16