Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

De-a lungul celor 22 de numere care au fost publicate din Revista Veterinarul am relatat povesti de succes ale unor medici veterinari din Romania. I-am intrebat despre reteta succesului personal si profesional si ne-au raspuns, din experienta lor, cum vad reusita in domeniul veterinar.

 

Insa, oricat ne-am stradui, suntem constienti ca sunt povesti de succes la care n-am ajuns, despre care nu stim si pe care nu avem cum sa le relatam. Pentru ca ne apropiem de final de an, si pregatim un nou numar de revista, ne gandim ca o serie de povesti de succes, aduse la noi chiar de medicii veterinari care stiu ce inseamna riscurile, satisfactiile si insatisfactiile acestei profesii vor reusi sa surprinda mai bine realitatea veterinara din tara.

Asadar, daca considerati ca aveti o poveste de succes, va rugam sa ne scrieti. Va vom contacta pentru a realiza un material cu dvoastra, despre dvoastra si afacerea pe care o derulati in domeniul veterinar.

Scrieti-ne un email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau trimiteti-ne un SMS cu textul: ”Am o poveste de succes” la numarul 0733969091. Va vom contacta pentru a ne cunoaste si a face cunoscuta medicilor veterinari romani povestea dvoastra.