Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Dupa cum stiti am dat drumul la cursurile de Marketing si Management pe veterinarul.ro. Cei care au profitat de promotia din luna octombrie, au putut primi un curs gratuit la alegere, din cele doua la abonamentul pe un an la revista. In dorinta de a veni in sprijinul medicilor veterinari, lansam o noua oferta de nerefuzat. 

Incepand din 13 noiembrie, puteti achizitiona cele doua cursuri de marketing si management la pretul de 50 de lei. Acest lucru inseamna ca dupa finalizarea cursurilor veti beneficia de 20 de puncte pentru dosarul de colegiu si veti putea profita din plin de avantajele oferite de cunostintele dobandite. 

Mai multe detalii despre cum puteti opta pentru acest pachet de cursuri, primiti sunand la 0733 96 90 91 sau trimitand un SMS cu DA la acest numar. Daca va este mai usor sa ne contactati pe email, o puteti face scriindu-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. datele la care va putem contacta pentru a stabili detaliile legate de urmarea cursurilor.