Luni, Mai 20, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Revista Veterinarul Stiinta si Practica nr 33 a fost publicata online pentru abonatii sai. 

 Sumarul Revistei poate fi rasfoit mai jos. Revista poate fi rasfoita dupa logarea pe website de catre abonatii sai, pe website-ul veterinarul.ro, la sectiunea Revista.  

Revista in format tiparit va fi expediata tuturor abonatilor sai prin posta sau curier, impreuna cu numerele Veterinarul Stiinta si Practica nr. 32 si Veterinarul Stiinta si Practica nr 34. 

Daca doriti sa va abonati la revista Veterinarul Stiinta si Practica, puteti sa ne sunati la 0733969091 sau sa ne trimiteti un email pe adresa redactiei Revista Veterinarul Stiinta si Practica

De asemenea puteti comanda un abonament cu plata online, ramburs la curier sau prin banca de aici.

Abonamentul la revista tiparita costa acum 175 de lei, revista este acreditatat de catre Colegiul Medicilor Veterinari din Romania cu 15 puncte la abonamentele pe 1 an. 

Pana la finalul lunii august, sunt active urmatoarele promotii pentru achizitia de abonamente/cursuri prin intermediul nostru. 

 

1In luna august, la abonarea la Revista Veterinarul Stiinta si Practica puteti opta daca doriti sa primiti un curs gratuit online sau doriti transport gratuit prin curier la pachetul de reviste editate de Asociatia noastra.Daca optati pentru varianta de curs gratuit, platiti 175 de lei in loc de 210  si primiti 25 de puncte CMVRo.

2In luna august, la abonarea la cele patru reviste Veterinarul Stiinta si Practica, Veterinarul Pet, Veterinarul Ferma si Veterinarul Business digitale platiti 305 de lei, in loc de 370 de lei. Primiti 60 de puncte CMVRO. 

Revista Veterinarul stiinta si Practica nr. 33 anul VII 2017 a fost publicata doar pentru abonati cu un numar de 48 de pagini. Pentru abonare puteti folosi formularul online de la acest LINK

special animale de ferma

  1. Schiopaturile la vaci - cauze, asocierea dintre leziuni si gradul de locomotie, preventie- pagina 6
  2. Cezariana la scroafa- pagina 14
  3. Analiza decizionala pentru fractura in Ortopedia bovine- pagina 18

porumbei

  1. Salmoneloza porumbeilor - pagina 26

 animale de companie

  1. Dermatofitoza la mamiferele mici - pagina 28
  2. Urolitiaza canina - prezentare caz - pagina 32

 top utile

  1. Introducere in rationamentul clinic axat pe problemele existente - De ce unele probleme medicale sunt mai degraba frustante decat interesante- pagina 34

succesul...

Succesul ... devotament si daruire - interviu dr. Alin Moscu si dr. Rodica Tugui - Clinica veterinara Provet Bacau