Luni, Mai 20, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Compania a declarat că noul său produs Movoflex nu necesită o perioadă de încărcare și că o singură capsulă moale pe zi poate arăta o creștere percepută a mobilității în șapte zile de la începerea tratamentului1.

Unul dintre ingredientele cheie din Movoflex este membrana cojii de ou, care conține o serie de elemente naturale implicate în structura și funcția articulațiilor - inclusiv colagen, glucozamină și sulfat de condroitină - și care s-a dovedit a avea un efect dovedit asupra mobilității la câini2.

Fiabil și necesar

Dan Johnson, manager de produs la Virbac, a declarat: „Osteoartrita canină este cea mai frecventă boală la câini, fiind afectată de 20% dintre câinii adulți și până la 80% dintre câinii de peste opt ani, așa că suntem mândri să putem adăuga produsele inovatoare Movoflex soft chews la gama noastră largă de produse care sprijină sănătatea articulațiilor.

„Movoflex soft chews oferă stăpânilor de animale de companie un supliment ușor de administrat și de încredere pentru articulații și, la fel ca în cazul tuturor soluțiilor Virbac pentru sănătatea articulațiilor și mobilitate, acestea sunt de cea mai înaltă calitate și sunt dezvoltate pe baze științifice."

Prezentate în trei mărimi diferite pentru o dozare optimă, Movoflex soft chews sunt disponibile în pachete pentru câini de talie mică (<15 kg), medie (15 kg până la 35 kg) și mare (35 kg), fiecare conținând 30 de bucăți.

Referințe
1. Nicolas CS, Jouty N, Rème CA și Ereau C (2022). Movoflex soft chews poate îmbunătăți mobilitatea câinilor, potrivit proprietarilor, EC Veterinary Science 7(10): 13-21.

2. Aguirre A, Gil-Quintana E, Fenaux M, Sanchez N și Torre C (2018). The efficacy of Ovopet in the treatment of hip dysplasia in dogs, Journal of Veterinary Medicine and Animal Health 10(8): 198-207.

sursa: vettimes.uk