Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Pe 27 septembrie, în cadrul Congresului anual al organizației, grupul de lucru în Oncologie al Asociației Mondiale a Veterinarilor Specializați în Animale Mici (WSAVA) va lansa oficial "Listele de Verificare pentru Chirurgia Cancerului". Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea standardelor și procedurilor în domeniul chirurgiei oncologice veterinare.

Echipa Veterinarul
29.Noi.2023

Listele de verificare au fost create pentru a oferi un ghid detaliat și structurat pentru medicii veterinari, asigurându-se că toate etapele esențiale ale procedurii chirurgicale sunt urmate corespunzător. Acestea vor contribui la optimizarea rezultatelor chirurgicale și la minimizarea riscurilor pentru pacienți.

Pentru cei interesați să consulte aceste liste de verificare, acestea pot fi găsite aici.

Editorii Revistei Veterinarul au tradus în limba română recomandările WSAVA și le puteți descărca de la finalul articolului în format .pdf. 

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte