Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Colegiul Medicilor Veterinari din Romania invita medicii veterinari sa participe in cadrul proiectului POSDRU/81/3.2/S/58833-„Perfectionarea resurselor umane din medicina veterinara”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”-„INVESTESTE IN OAMENI” la urmatoarele programe de cursuri FPC:

Echipa Veterinarul
29.Noi.2023


”Utilizarea noilor tehnologii de control si expertiza a produselor alimentare” si „Tehnologia informatica aplicata in managementul sigurantei si calitatii alimentelor”
Pentru a participa la cursuri trebuie sa respectati urmatorii pasi:

  • Sa completati formularul de intentie de participare la cursuri FPC si sa-l trimiteti la CMVRO prin fax sau e-mail. Formularul se gaseste pe site-ul www.cmvro.ro, sectiunea educatie continua si pe site-ul www.edu-veterinar.ro, sectiunea cursuri.
  • Sa descarcati ghidul de utilizare al platformei e-LearningVet de pe site-ul www.cmvro.ro, sectiunea educatie continua sau de pe site-ul www.edu-veterinar.ro, sectiunea stiri-noutati
  • Sa va autentificati pe www.edu-veterinar.ro. Va recomandam sa completati numele si prenumele dumnevoastra corect, deoarece diplomele se emit automat din sistem cu numele inscris la autentificare de catre fiecare participant.

Dupa selectarea in grupul tinta veti fi repartizat in grupa aferenta judetului din care proveniti si veti avea acces la curs.
Trebuie sa parcurgeti cele 8 cursuri online pentru fiecare programa, sa promovati testul dupa fiecare curs, sa salvati si sa va printati diploma dupa fiecare curs.
Sa participati la cursurile face-to-face dupa parcurgerea celor 8 cursuri online conform programarii de catre CMVRO.
Pentru orice problema tehnica de accesare sau utilizare a platformei va rugam sa folositi adresa de email: CallCenter@siveco.ro
Manager de proiect, dr. Viorel Andronie.

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte