Duminică, Aprilie 28, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Am pregatit o oferta in care sa beneficiati de avantaje suplimentare tu si colegii medici veterinari atunci cand va inscrieti impreuna la cursurile de pe platforma Veterinarul.ro.

Inscrie-te la cinci cursuri acreditate de CMVRO cu cate 10 puncte si primesti un curs gratuit. Platiti cate 175 de lei in loc de 210 si acumulezi 60 puncte CMVRo.

Inscrie-te la cursuri impreuna cu un coleg si primiti fiecare cate doua cursuri gratuit. Platiti cate 175 de lei in loc de 245 si acumulati fiecare cate 70 de puncte CMVRo.

Inscrie-te la cinci cursuri alaturi de doi sau mai multi colegi si primiti fiecare cate un curs gratuit acreditat cu 10 puncte CMVRo si un abonament gratuit la una din revistele digitale din colectia Veterinarul, acreditata cu 15 puncte CMVro. Platiti cate 175 de lei in loc de 275 si acumulati fiecare cate 75 de puncte CMVRo pentru dosarul de pregatire continua.

Oferta este valabila pentru abonatii Revistei Veterinarul Stiinta si Practica, care au deja pret preferential pentru inscrierea in Clubul Veterinarul de pregatire continua.

Lista de cursuri din care puteti alege o gasiti aici.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la 0733969091 sau pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Daca sunteti interesat de oferta, trimiteti Da prin sms la 0733969091 si un coleg va va contacta pentru a stabili detaliile.