Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

CMVRo a creat o noua facilitate pentru unitatile medical veterinare care au program non-stop. Acestea se pot acum inregistra pe website-ul Colegiului Medicilor Veterinari din Romania pentru ca proprietarii si iubitorii de animale de companie care au nevoie de astfel de servicii sa poata identifica usor un cabinet care are un astfel de program.

"Foarte multi proprietari de animale, inclusiv din alte tari aflati in Romania cu animalele ne-au solicitat sa gasim o formula pentru a pune la dispozitie unitatile medicale veterinare care asigura asistenta NON-STOP. In acest sens s-a dezvoltat pe site-ul CMVRo o lista care sa cuprinda aceste unitati", a aratat dr. Viorel Andronie, presedintele Colegiului Medicilor Veterinari din Romania.

Pentru ca un cabinet/clinica/spital sa apara in aceasta lista, este nevoie ca medicul veterinar titular sa-si inregistreze propria entitate accesand acest link.
"Noi am testat noua facilitate si avem convingerea ca totul functioneza cum s-a conceput. Daca apar anumite inconveniente, ne cerem scuze anticipat si speram ca in timpul cel mai scurt sa fie rezolvate. Va invitam sa va inregistrati propria unitate in cazul in care asigura servicii medicale veterinare NON-STOP, astfel incat proprietarii animalelor sa beneficieze de serviciile dumneavoastra.

Mult succes si va multumim!", a mai aratat dr. Andronie.