Duminică, Aprilie 28, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Am decis sa lansam programul de marketing pentru cabinetele veterinare si pentru medicii veterinari datorita intrebarilor si problemelor pe care le-am sesizat de-a lungul colaborarii noastre cu dvoastra. De cinci ani de cand am lansat primul numar al Revistei Veterinarul, constatam ca medicii veterinari au inceput sa scape de prejudecatile legate de un program bine pus la punct de marketing, care sa ii ajute in derularea unui business sanatos.

Desigur, a trebuit sa trecem peste acele prejucati legate de marketing, pe care majoritatea le-au aratat atunci cand am inceput sa discutam despre acest subiect: marketingul nu este pentru cabinetele veterinare, este pentru afacerile mari, pentru companiile nationale sau multinationale.

Noi avem un cabinet veterinar, nu avem cum sa beneficiem de pe urma unui program de marketing. Sau noi nu avem timp sa pregatim un plan de marketing, nici sa ne planificam dinainte activitatea, deoarece este impropriu unui business veterinar.

Desigur, am auzit toate aceste clisee si multe altele legate de problemele pe care le are medicul veterinar cand vine vorba de realizarea unui plan de marketing care sa vina in intampinarea clientilor. Vestea buna este ca majoritatea proprietarilor de afaceri au aceeasi parere despre marketing, nu este specifica doar medicilor veterinari. Vestea si mai buna este ca nu trebuie sa va deplasati la o firma de consultanta in business, sa stati de vorba cu specialisti ce folosesc expresii pretioase legate de management si marketing ca sa puteti implementa un astfel de program.

Il puteti realiza chiar dvoastra, cu putin ajutor din partea noastra. Am pregatit un mix de marketing, special pentru cabinetele veterinare, care sa va ajute in promovarea cabinetului si promovarea imaginii dvoastra de expert in sanatatea animalelor.

Ce vei castiga in urma abonamentului de marketing la Veterinarul?

1Un plan de articole pe care le vom publica pe website-ul veterinarul.ro - Ideile de articol si planul acestuia ti-l oferim noi, precum si sursele de documentare. Tu trebuie sa aduni informatiile pe care le ai deja, sa cauti cateva fotografii cu cazuri similare din practica ta si sa ni le trimiti. Fiecare articol va fi cotat cu 10 puncte in sistemul national de educatie continua.

2Un social media plan pentru un an - cum sa iti organizezi postarile pe facebook pentru cabinetul veterinar.

3Listarea datelor cabinetului tau in DIRECTORUL VETERINAR - Cea mai completa baza de date cu cabinetele veterinare din Romania. Aici vom pune programul cabinetului, te vom sfatui cu privire la pozele pe care trebuie sa le alegi pentru cabinetul tau, adresa cabinetului, numarul de telefom pentru programari, adresa site-ului cabinetului si adresa de email la care iti pot scrie clientii

4Promovarea cabinetului tau si a serviciilor tale pe pagina de Facebook a Revistei Veterinarul, pagina urmarita de peste 13.000 de iubitori de animale.

5Un curs gratuit de Relatii Publice - cum sa gestionezi imaginea ta si a business-ului tau in mediile online

6Promovarea articolelor prin intermediul Newsletterului Veterinarul catre proprietarii de animale din baza noastra de date, cat si catre clientii proprii ai cabinetului.

Cu alte cuvinte, programul de marketing pentru cabinetul tau te va ajuta atat in pregatirea continua, cat si in promovarea ta.


Exista doua abonamente de marketing pe care ti le oferim:

1. Abonament START

  • Plan editorial de 3 articole pentru publicarea pe website-ul veterinarul.ro - 30 puncte dosarul CMVRO
  • Social Media plan pentru postarile pe facebook timp de un an
  • Introducere date cabinet in Directorul Veterinar
  • Promovare articole de pe veterinarul.ro pe pagina de Facebook a Revistei Veterinarul catre cei 13.000 de fani
  • Introducere article Newsletterul Veterinarul catre proprietarii de animale

Pret 50 lei


2. Abonament START PLUS

  • Plan editorial de 4 articole pentru publicarea pe website-ul veterinarul.ro - 40 puncte dosarul CMVRO
  • Social Media plan pentru postarile pe facebook timp de un an
  • Introducere date cabinet in Directorul Veterinar
  • Promovare articole de pe veterinarul.ro pe pagina de Facebook a Revistei Veterinarul catre cei 13.000 de fani
  • Introducere articole Newsletterul Veterinarul catre proprietarii de animale - baza de date 2000 de proprietari de animale
  • Realizarea unui newsletter propriu catre clientii cabinetului
  • Banner pe website-ul veterinarul.ro afisabil pentru vizitatorii din regiunea/localitatea in care se afla cabinetul tau
  • CURS de relatii publice pentru cabinetul veterinar - cum sa gestionezi imaginea ta si a business-ului tau in mediul online - curs acreditat 10 Puncte CMVRO

Pret 100 lei

Daca sunteti interesat de un abonament pentru unul din programele noastre de marketing, va rugam sa ne trimiteti un email pe office@veterinarul.ro sau un SMS cu: Sunt interesat la 0740.763.716 si va contactam noi.