Duminică, Aprilie 28, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

LEADERS Education 2013 – practice makes perfect !

1. Experienta LEADERS Education – pentru studentii care se remarca

Vedem si citim din ce in ce mai multe povesti ale unor manageri de succes, sau ale unor antreprenori care au pus bazele propriului business pentru ca au crezut in ei si in ideea lor, dar mai ales pentru ca nu au asteptat succesul, ci s-au pregatit pentru el. LEADERS Education este programul de LEADERShip pentru studentii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care iti va oferi acces la ingredientele pentru o cariera de succes – sarea se numeste incredere iar piperul este un amestec de viziune, valori, comunicare eficienta, munca de echipa si multe altele.

2. Spune-mi si voi uita. Invata-ma si imi voi aminti. Implica-ma si voi invata.

Vei avea parte de o scoala altfel, in urma careia vei invata intr-un mod practic de la specialisti din domeniu cum sa alcatuiesti o schema organizationala, sa eficientizezi comunicarea in cadrul companiei, sa delegi responsabilitati, sau sa utilizezi cu usurinta instrumente precum Diagrama Eisenhower.

5 zile de LEADERShip aplicat

• Bazele LEADERShip-ului: caracteristicile liderului, ecuatia eficientei, diferentele dintre lider si manager, despre viziune
• Valori: schema organizationala, recunoasterea valorilor, autocunoastere
• Comunicare: schema comunicarii, exemple de comunicare eficienta, comunicarea viziunii
• Echipa: formarea unei echipe, delegarea, ce fel de coechipier esti?
• Managementul timpului: obiective, schema timpului, Diagrama Eisenhower, obiective sMaRt

3. Calendar

Programul LEADERS Education in cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti este adresat studentilor la Medicina Veterinara, Chimie, Biologie si Biochimie, incepe pe 23 octombrie si se va desfasura in fiecare zi de miercuri pe durata a 5 saptamani.

Vezi agenda sesiunilor pe www.LEADERSeducation.ro .

4. Alaturi de cine faci primii pasi in LEADERShip

A te inconjura de o comunitate orientata catre succes este unul dintre primele lucruri necesare in a ajunge la acesta. In cadrul LEADERS Education aveti sansa de a face primii pasi in LEADERShip alaturi de alaturi de traineri ascendis cu experienta si de lideri model precum Dumitru Murariu, Directorul Muzeului Antipa, Viorel Andronie, Presedintele Colegiului Medicilor Veterinari sau Prof.Dr. Irinel Popescu, Director al ”Centrului de Chirurgie Generala si transplant Hepatic Dan Setlacec” - Institutul Clinic Fundeni.

Participarea este gratuita.

Aplica pe http://aplica.LEADERSeducation.ro si esti inscris automat in procesul de selectie.

LEADERS Education este sutinut de Romvac, impreuna cu Partenerul de training ascendis si prin amabilitatea Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti si a Ssociatiei Studentilor la Medicina Veterinara. Revista Veterinarul este Partener Media al programului.

Contact


Mihai Tutu

Fundatia LEADERS

Email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

telefon 0727568376/ 021 3110946