Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Comisia Europeană își reînnoiește eforturile în lupta împotriva Pestei Porcine Africane (PPA), o boală cu potențial devastator pentru populațiile de porci și mistreți din întregul continent. PPA afectează grav economiile europene, având în vedere rolul esențial pe care îl joacă industria porcină în multe dintre țările membre.

Echipa Veterinarul
29.Noi.2023

În contextul acestei campanii de conștientizare și informare, Comisia Europeană solicită sprijinul și expertiza specialiștilor din domeniu. Un chestionar de evaluare a campaniei a fost pus la dispoziție, prin care specialiștii sunt invitați să ofere feedback și sugestii pentru îmbunătățirea demersurilor anuale.

Link-ul pentru chestionar este: https://icfconsulting.qualtrics.com/.../SV_8IkDKh12efZV5PM. Se încurajează completarea acestuia în limba română.

Feedback-ul constructiv și contribuțiile suplimentare sunt esențiale pentru succesul acestei campanii. Comisia Europeană își exprimă recunoștința față de toți cei care aleg să se implice și subliniază importanța colaborării în lupta împotriva acestei boli.

Pentru orice alte sugestii sau oferte de sprijin în demersurile campaniei, specialiștii și publicul larg pot contacta reprezentanții Comisiei Europene.

Conștientizarea și acțiunea coordonată sunt esențiale în combaterea răspândirii Pestei Porcine Africane, o provocare majoră pentru secolul nostru.

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte