Luni, Mai 20, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Un instrument de diagnosticare bazat pe inteligență artificială va fi lansat la expoziția de medicină veterinară și tehnologie VMX Orlando, ce are loc între 13-17 ianuarie.  Acesta are ca scop îmbunătățirea vitezei de îngrijire și a rezultatelor pacienților. SignalSTAT, o soluție de interpretare a razelor X de către SignalPET care oferă un timp de răspuns de 45 de minute prin tehnologia sa AI, va fi expusă la VMX în perioada 13-17 ianuari. Asigurarea furnizării unor „rezultate rapide" și creșterea vitezei de diagnosticare se numără printre ofertele unei soluții de interpretare a razelor X lansate recent.

Echipa Veterinarul
20.Mai.2024

Compania de diagnosticare veterinară SignalPET și-a lansat serviciul de radiologie rapidă, SignalSTAT, care combină tehnologia UA și expertiza umană pentru a îmbunătăți viteza de îngrijire și rezultatele pacienților. Soluția de interpretare a razelor X este destinată evaluării cazurilor critice și urgente, cu timpul de răspuns de 45 de minute.

Tehnologia SignalPET a fost creată prin intermediul unor algoritmi de învățare automată care devin progresiv mai „inteligenți" pe măsură ce instrumentul este utilizat de către medicii veterinari.„Ne-am angajat să ne asigurăm că fiecare pacient primește un raport de interpretare amănunțit", spune Neil Shaw, DVM, DACVIM, director veterinar și fondator medical al SignalPET. „Pe măsură ce interpretările radiologice tradiționale se confruntă cu prețuri crescute sau cu timpi de execuție crescuți pentru a gestiona cererea, SignalSTAT intervine; oferind o soluție accesibilă și garantată, reducând prompt decalajul de îngrijire pentru toți pacienții."

„Această tehnologie arată cu adevărat măsura în care AI poate lucra cu oamenii, mai degrabă decât împotriva lor, pentru a crea rezultate mai bune și mai eficiente în domeniile noastre de activitate", adaugă specialistul în imagistică diagnostică veterinară Avi Avner, BSc, BVSc, CVR, DVDI, MRCVS. „Să vedem cât de cu adevărat puternică poate fi această tehnologie în a lucra cu echipele veterinare ca suport pentru a oferi îngrijiri mai rapide, mai precise și mai accesibile este uimitor."