Luni, Aprilie 29, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Avand in vedere ca plata deconturilor pentru actiunile contractate precum si cele conform Legii 236/2019 nu au fost efectuate in termenele stabilite prin contract si lege, Biroul Executiv al CMVRO pune la dispozitia medicilor veterinari aflati in aceasta situatie un model de somatie de plata.


Modelul de somatie poate fi descarcat de pe website-ul nostru, de la finalul articolului din sectiunea DESCARCA ATASAMENTE sau poate fi cerut de la filiala CMV din judetul de care apartineti.

 

Nota:

Aceasta somatie reprezinta un model care trebuie adaptat la situatia fiecaruia in parte. Se considera plati restante la aceasta data, plata pentru la aceasta data, plata pentru actiunile contractate si efectuate inclusiv in luna februarie 2021 (pentru care platile au depasit 60 de zile de la data depunerii decontului). Prion urmare vor fi notificate actiunile sanitar veterinare si cele de identificare si inregistrare neplatite pentru anul 2020 si pentru lunile ianuarie si februarie 2021. Pentru legea 236/2019 se considera restante sumele neachitate pentru deconturile depuse si s-a depasit data de 20 ale lunii in curs pentru luna anterioara.

* se mentioneaza decontul pentru actiunile sanitar-veterinare pentru fiecare luna in parte pentru care s-a depus. Daca a fost depusa si factura se mentioneaza inclusiv factura, daca nu a fost emisa se mentioneaza doar decontul.

** daca pentru decontul pentru Legea 236/2019 a fost depusa si factura, se mentioneaza inclusiv factura, dca nu a fost emisa se mentioneaza doar decontul.
Deconturile se mentioneaza succesiv incepand cu prima luna restanta si pe categorii: actiuni, identificare si inregistrare, Legea 236/2019 si Legea 291/2020.

Suma va cuprinde inclusiv TVA pentru cei care sunt platitori de TVA pentru actiunile contractate. In cazul Legii 236/2019 facturile se emit fara TVA inclusiv pentru cei care nu sunt platitori de TVA.