Miercuri, Iunie 25, 2025

Exclusiv pentru Medici Veterinari

ABSTRACT:

Temperatura corporala a bovinelor variaza intre 37,8 si 40ºC, in functie de suprafata corporala, perioada din zi, stadiul fiziologic; la nivel ruminal temperatura este in jur de 40ºC ceea ce favorizeaza o fermentatie corespunzatoare, aspect de care va trebui sa se tina seama la momentul recoltarii si transportului probelor de lichid ruminal in vederea analizarii acestora.

Conf.dr. Simion Violeta-Elena
25.Iun.2025

Text exclusiv pentru medici veterinari abonați


 

Vrei să citești articolul pe Veterinarul?

Crează un cont de medic veterinar GRATUIT sau abonează-te

 

 

Citește articolul cu: Abonament Știință și Practică

Abonamentul tău:
  

 Citește...

Asistență Online EXCLUSIV pentru medicii veterinari
- dupa autentificare pe site -


 

Noutăți Medicale FermaToate

Noutăți Medicale PETToate

Noutăți Business


 

Acreditare CMVRO