Miercuri, Noiembrie 29, 2023

Website dedicat exclusiv  ♥️ medicilor veterinari  ♥️

Este o chestiune interesanta sa vorbesti despre roboti. Cel puti o stire, zilnic in massmedia este despre roboti si inteligenta artificiala (A.I.). Ba ca sunt capabili sa faca una sau alta, ba ca sunt ceva mai inteligenti ca ieri si tot asa. Telefoanele celulare, cele care costa aproximativ cat un rinichi, au si ele incorporata o inteligenta artificiala, cu care, daca esti conectat la internet, devii partas la o mult mai mare AI. Robotii si AI sunt asadar cele mai cool chestii de pe net sau din media. Poate ca deja vi se pare mult prea mult si nu vedeti nici o legatura cu ceea ce faceti, adica medicina veterinara. Dar nu disperati si cititi pana la capat.

Poate acum, vi se pare fantastic, dar sunteti mult mai aproape sa va pierdeti obiectul muncii din cauza robotilor si AI decat credeti. Nu se pune problema ca maine sa nu mai aveti loc de munca. Dar ritmul in care evolueaza inteligenta artificiala este mai mult decat ingrijorator. Si sa va dau un exemplu simplu. În urma cu 2 ani daca sunati la support center la o banca sau o companie de telefonie mobila asteptati cuminte in telefon si ascultati o melodie rasuflata pana cand cineva elibera firul. Acum cele mai multe firme si banci au roboti, adica AI care va raspund si care va ghideaza frumos printre cifre de 1 si 9, va povestesc diverse chestii, va prezinta reclame sau facilitati, va spun cat credit mai aveti sau ce optiuni puteti sa alegeti pentru a vi le seta singuri. Atentie ca tot ea, AI vi le seteaza in fapt, dvs. doar alegeti intre 1 si 9. Si mai spuneti ca nu va afecteaza AI?

Sa va dau un alt exemplu. Facebook care este reteaua de socializare cu cei mai multi adepti este gestionata de catre AI. Adica un program AI care va urmareste fiecare miscare pe calculator, fiecare cautare pe care o identifica ca o posibila dorinta, dupa care va afiseaza reclame care converg exact cu ce ati cautat cu cateva minute inainte. Google a mers si mai departe. Daca aveti telefon cu sistem de operare Android, inteligenta artificiala de la Google stie aproape tot despre dvs asa ca nu mai fiti surprinsi sa vedeti reclame cu restaurantul X cand, chiar atunci, va aflati in trecere pe langa acel restaurant, o farmacie sau un magazin de langa locatia unde va aflati. Sa ne gandim la masinile Tesla care sunt o capodopera a ingineriei si informaticii daca ne gandim ca sunt o imbinare practica intre roboti si AI. Merg singure, parcheaza singure si chiar stiu sa prezica accidente.

Se pare ca majoritatea marcilor auto incep sa inglobeze AI in masinile produse. Sa vedem in medicina ce face AI. Pai spre ,exemplu exista pagini pe internet gestionate de AI si care, supriza, pe baza unui abonament ajuta medicii sa puna diagnostic. Tot acele pagini ajuta si pacientii sa isi puna un diagnostic. Sa nu credeti ca pacientul citeste un simplu articol depre simptomele pe care le are si la urma poate sa traga o concluzie. Nu. Acea Ai pur si simplu discuta cu utilizatorul, medic sau pacient si intreba despre simptome, despre analize, recomanda unele analize suplimentare si la final iti pune si diagnosticul, ba mai mult, iti recomanda si un tratament. Si sa nu credeti ca nu au succes. Sunt mult mai ieftine decat o vizita la medic si foarte practice, tu fiind in pat in fata calculatorului. Pai sa va spun ca exita roboti care opereaza asistati inca de oameni. Interfata dintre robot si om este tot AI.

Sa va spun ca exista AI care pune diagnosticul cu o acuratete de 99,9% pe baza ADN, realizeaza tot felul de profile si stabileste tratamente pentru cele mai diverse boli. Credeti ca viitorul nostru, al medicinii veterinare va fi altfel deoarece, ca in bancul acela:„noi suntem cu 200 de ani in urma asa ca, pentru apocalipsa trebuie sa mai treaca timp!”?!

Mai ganditi-va! Succes!

Ultimele apariții editoriale

Suntem deosebit de încântați să vă prezentăm ultimele apariții editoriale publicate sub sigla Revistele Veterinarul acreditate de Colegiul Medicilor Veterinari din România cu 15 puncte