Sâmbătă, Aprilie 27, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Incepand cu 15 ianuarie 2013 o noua componenta a platformei veterinarul.ro este lansata pentru cititorii si utilizatorii nostri. Fiind consecventi sloganului nostru "suntem o organizatie nonprofit, independenta si liberi sa inovam fara compromisuri" oferim posibilitatea tuturor celor care sunteti interesati de chestiunile legate de domeniul veterinar sa aveti o zona unde sa sa comunicati liber ceea ce este important pentru voi.

In primul rand Forumul este locul unde se vor putea analiza si comenta cursurile ce vor fi lansate in curand pe platforma veterinarul.ro. Participantii la cursuri vor putea comunica intre ei sau cu autorul cursului direct la lectia respectiva. Comentariul va fi postat automat si pe pagina de forum avand posibilitatea unui dialog mai amplu.

Se pot posta anunturi diverse, vanzari, cumparari, parteneriate, angajari, etc. Platforma veterinarul, care este un website de nisa, strict specializat pe domeniul veterinar si care este vizitata lunar de peste 25000 de utilizatori unici ceea ce face ca anuntul dvs sa fie cu adevarat propagat in zona de interes.

Nu in ultimul rand, pentru medicii veterinar, forumul, poate fi locul unde sa se poarte un dialog civilizat si constructiv pentru profesie. Cu mandrie afirmam, ca veterinarul.ro este websiteul cu cea mai mare vizibilitate, fiind cel mai accesat website veterinar de catre medicii veterinari din Romania. Asa cum o spunem de fiecare data noi suntem o organizatie nonprofit, independenta si liberi sa inovam fara compromisuri ceea ce ne obliga sa fim impartiali si fara interese directe sau ascunse in domeniul afacerilor veterinare. Noi punem la dispozitie in mod impartial informatie de calitate care poate fi utilizata de oricine doreste pentru propria dezvoltare medicala sau propria prosperitate. Astfel ca nu vom cenzura niciodata opiniile voastre, punctele de vedere sau concluziile prezentate in forum sau pe website. Desigur ca vom fi atenti sa nu se depaseasca normele de bun simt si ca ceea ce se posteaza pe website si pe forum sa nu jigneasca, sa nu acuze sau sa pericliteze in vreun fel imaginea cititorilor sau a utilizatorilor. Se pot gasi cuvintele potrivite pentru a argumenta si a prezenta diverse aspecte care nu intotdeauna sunt pe placul celui care ii este adresata informatia. Din astfel de discutii sustinute cu argumente pana la urma se naste evolutia. Nimeni nu este perfect sau nu face lucruri perfecte. Suntem supusi greselii si de aceea suntem obligati sa dialogam, sa intelegem greselile facute, sa ne corectam si sa invatam permanent pentru a deveni mai buni. Acesta este rolul forumului. Este esential pentru un act medical de calitate sa avem opinii fata de profesie, fara de colegi sau clienti, sa le impartasim intre noi si sa gasim impreuna solutii.

O alta sectiune a Forumului se refera la animalele de companie si animalele de ferma. Aici puteti sa aveti cele mai variate discutii pe teme de interes sau sa dialogati direct cu clientii. Pentru o mai buna intelegere a utilitatii dialogului cu clientii va sugeram sa urmariti rublicile de marketing, management si relatii publice. Cu siguranta, urmarind recomandarile prezentate de autori in ceea ce priveste comunicarea veti reusi sa va dezvoltati o afacere de succes prin intermediul forumului, a comentariilor postate pe website, a articolelor scrise de dvs. Pentru proprietari este bine de stiut ca un forum nu tine loc de consultatie medicala si sa nu se astepte la recomadari experte medicale din partea vreunui medic. Nu le incurajam si nu le promovam. Actul medical de realizeaza dupa reguli stricte, urmarind indeaproape cadrul deontologic. Dar in paginile forumului puteti impartasi impresii, opinii despre problemele cu care v-ati confruntat, solutiile posibile sau recomandari izvorate din experienta dvs. Daca doriti un dialog pe o tema stricta care va intereseaza, cu un specialist, va recomandam sistemul SENSA prin care medicul veterinar specialist va poate raspunde in mod direct pentru cazul dvs si care va poate da indicatii sau sugestii, dar urmand anumite reguli.

Desigur ca in timp forum va evolua natural functie de ce si cum este utilizat. Nu putem decat sa va multumim pentru increderea acordata si speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dvs. De aceea va asteptam cu comentarii, propuneri si sugestii de imbunatatire a ofertei noastre tot pe forum.

Acces Forum

Toate cele bune si prosperitate,

Echipa Veterinarul.