Luni, Aprilie 29, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Castigatorul concursului Fa-ti catelul vedeta, organizat de catre Revista Veterinarul impreuna cu Royal Canin Romania este cainele Aky, a carui poza a primit 435 de voturi, proprietar Alex Baciu.

Coperta Revistei Veterinarul nr. 5

01v2

Castigatorul concursului "Fa-ti catelul vedeta", organizat de catre Revista Veterinarul impreuna cu Royal Canin Romania este cainele Aky, a carui poza a primit 435 de voturi, proprietar Alex Baciu.

Criteriile care au stat la baza alegerii pozei au fost indeplinirea cerintelor tehnice cerute de catre organizatori in regulamentul concursului, precum si potrivirea cu tiparul copertei 1 a revistei.

Poza acestuia va aparea pe coperta numarului 5 al publicatiei.

Aky va primi din partea Royal Canin Romania hrana adaptata rasei pentru doua luni, in limita a 24 de kilograme.

Ceilalti doi castigatori sunt:  Louis, proprietar Iancu Francesca, a carui poza a primit 231 voturi si Aty, proprietar Condrea Ilinca a carei poza a primit 155 de voturi.

Louis si Aty vor primi din partea Royal Canin Romania hrana adaptata rasei pentru o luna, in limita a 12 kilograme.

                               Aky                                                              Louis                                      Aty

        Baciu_Alexandru_Aky2_mica      IMG_9660_a   Condrea_Ilinca_Aty_3

 

Multumim tuturor participantilor si tuturor celor care au votat in cadrul concursului, sustinandu-si astfel cateii preferati pe pagina de facebook a Revistei Veterinarul.

Contorizarea celor care au dorit sa isi sustina preferatii a depasit asteptarile noastre, peste 2260 de persoane au intrat de duminica 22.04.2011 si pana pe 29.04.2011 pe pagina de Facebook a Revistei Veterinarul pentru a vota.

Profitam de ocazie pentru a anunta ca incepand de pe 3 iunie lansam concursul "Fa-ti pisica vedeta", organizat de catre noi impreuna cu Royal Canin Romania, concurs in urma caruia vom alege poza pentru coperta numarului 6 al Revistei Veterinarul.

La cererea dl. Sergiu Cazacu, adevaratul proprietar a lui Tyson, pozele acestuia au fost retrase din concurs (poza a primit cele mai multe voturi in concurs, si anume 513) 

Va multumim tuturor pentru participare si dorim concurentilor la noul concurs mult succes!