Luni, Aprilie 29, 2024

Exclusiv pentru Medici Veterinari

Rezumat:

Un ghid practic util

"pentru cei ce doresc sa initieze si sa exploateze o ferma. Cartea este scrisa din perspectiva investitorului, antreprenorului care doreste sa "cheltuiasca" o parte a propriei averi in agricultura. Personal am initiat o afacere in domeniu, dorind sa construiesc o ferma de vaci. Economiile realizate prin adoptarea noilor tehnologii imbinate cu solutii simple, autohtone au fost salvatoare."

 

"Am apelat la prieteni si deci si la dr. Iulian Vieru, autorul acestei carti. Dupa analize amanuntite si multe nopti pierdute m-a ajutat in final la redactarea proiectului. Nu am fost singurul sprijinit. Cu o experienta bogata si cu un spirit critic a reusit sa inspire multi investitori care s-au inhamat la realizarea unei ferme cu bani proprii sau imprumutati demonstrind ca, se poate realiza o astfel de ferma cu mult mai putini bani decit sumele vehiculate de anumite firme de consultanta. O recomandam cu incredere si speram ca informatiile despre tehnologiile si sitemele moderne de crestere si exploatare a animalelor care sunt cunoscute de dr. Iulian Vieru sa fie cit mai repede publicate pentru ca cei care doresc sa realizeze ferme de animale sa aiba infomatii complexe si complete pe baza carora, comparativ, sa poata lua cele mai bune decizii"

Costel Bosinceanu, Ferma Adancata.

Pentru a comanda aceasta carte in format electronic puteti trimite un email la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

colectia: Cartile Veterinarului
titlu: Eu vreau sa fac o ferma
autor: dr. Iulian Vieru
pret: 450 lei
an aparitie: 2009
numar pagini: 500
format carte: electronic
disponibilitate: disponibila la cerere

Cuprins:
1. cum imi fac firma
2. managmentul meu sau al fermei
3. marketingul produselor mele
4. cum fac, ce fac, de unde incep sau planul de afaceri
5. exemplu: ferma de taurine - cu ce incep si este esential ?
6. exemplu: ferma de porci - profitabilitatea tehnologiei sau ecologica?
7. organizarea activitatii
8. oportunitati de finantare
9. cartea verde privind calitatea produselor agricole
10. disctionar de marketing
11. studiu marketing privind lansarea pe piata a produselor agricole proprii sau vinzarea directa